Босилово · Република Северна Македонија 25 февруари, во 12:59
16°
90 мин. Времето
претежно облачно
13:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
14:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
18:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
19:00
11
°
дождМожност за врнежи
60 %
20:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
21:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
22:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
00:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
01:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
02:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
03:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
04:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
05:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
06:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
07:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
08:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
09:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
10:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
11:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
15
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
13:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
14:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
16
°
слаб дождМожност за врнежи
80 %
Во вечер
10
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
Ноќе
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
До пладне
10
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Попладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
10
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
12
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Попладне
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
10
°
дождМожност за врнежи
90 %
До пладне
12
°
дождМожност за врнежи
90 %
Попладне
13
°
дождМожност за врнежи
80 %
Во вечер
10
°
дождМожност за врнежи
80 %
Ноќе
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
15
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Во вечер
11
°
врнежи од дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес25.02
16
°
11
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
80 %
утре26.02
15
°
8
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
50 %
вторник27.02
18
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
среда28.02
16
°
6
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
50 %
четврток29.02
17
°
10
°
слаб дожд
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
60 %
петок1.03
13
°
10
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
90 %
сабота2.03
15
°
8
°
врнеж
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
60 %
недела3.03
15
°
8
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник4.03
14
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
вторник5.03
13
°
6
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
30 %
среда6.03
16
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
20 %
четврток7.03
17
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
петок8.03
18
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
сабота9.03
15
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
денес — дожд
во текот на денот
80 % | 1-2 мм | 1 h
06:11 17:14
УВ индекс: 0
навечер / ноќе
60 % | 0-1 мм | 1 h
слаб ветер од ЈИ (4 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
11
16
По
8
15
Вт
3
18
Ср
6
16
Че
10
17
Пе
10
13
Са
8
15
Не
8
15
По
7
14
Вт
6
13
Ср
4
16
Че
4
17
Пе
3
18
Са
6
15
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Berovo (836m)
-2.4°
претежно јасно
Ветер И 1 м/с

Štip (327m)
1.9°
претежно јасно
Ветер И 1 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
12:59 локално време
Сонце
06:11
17:14
Месечина
18:12
06:47
Опаѓање на месечината