Мои локации
Велес · Република Северна Македонија 8 декември, во 06:47
90 мин. Времето
претежно облачно
07:00
3
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
11:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
12:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
13:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
14:00
7
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
15:00
7
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
16:00
5
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
17:00
4
°
јасноМожност за врнежи
5 %
18:00
3
°
јасноМожност за врнежи
0 %
19:00
2
°
јасноМожност за врнежи
0 %
20:00
1
°
јасноМожност за врнежи
0 %
21:00
0
°
јасноМожност за врнежи
0 %
22:00
-1
°
јасноМожност за врнежи
0 %
23:00
-2
°
јасноМожност за врнежи
0 %
00:00
-3
°
јасноМожност за врнежи
0 %
01:00
-3
°
јасноМожност за врнежи
0 %
02:00
-3
°
јасноМожност за врнежи
0 %
03:00
-4
°
јасноМожност за врнежи
0 %
04:00
-3
°
јасноМожност за врнежи
0 %
05:00
-4
°
јасноМожност за врнежи
0 %
06:00
-4
°
јасноМожност за врнежи
0 %
07:00
-4
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
08:00
-3
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
09:00
0
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
10:00
2
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
11:00
4
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
12:00
5
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
13:00
6
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
14:00
7
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
15:00
7
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
16:00
6
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
17:00
4
°
јасноМожност за врнежи
0 %
18:00
3
°
јасноМожност за врнежи
0 %
19:00
2
°
јасноМожност за врнежи
5 %
20:00
1
°
јасноМожност за врнежи
10 %
21:00
-1
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
23:00
-2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
7
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
0
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
-4
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
0
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
7
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-4
°
делумно јасно, со повремена маглаМожност за врнежи
10 %
До пладне
0
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
7
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
0
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
2
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
8
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-3
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
2
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
10
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
2
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-2
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
8
°
дождМожност за врнежи
80 %
Ноќе
5
°
врнежМожност за врнежи
70 %
До пладне
5
°
врнежиМожност за врнежи
60 %
Попладне
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Во вечер
5
°
дождМожност за врнежи
70 %
Ноќе
1
°
дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
1
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
0
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
0
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
-2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
-4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес8.12
7
°
2
°
делумно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
20 %
утре9.12
7
°
-4
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
10 %
недела10.12
7
°
-4
°
слаб дожд
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
60 %
понеделник11.12
8
°
0
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
10 %
вторник12.12
10
°
-3
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
5 %
среда13.12
10
°
-2
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
четврток14.12
11
°
2
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
20 %
петок15.12
10
°
6
°
претежно облачно
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
50 %
сабота16.12
9
°
5
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
60 %
недела17.12
6
°
1
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
40 %
понеделник18.12
6
°
1
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
30 %
вторник19.12
4
°
-1
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
30 %
среда20.12
4
°
-4
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
20 %
четврток21.12
3
°
-6
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
денес — делумно облачно
06:47 16:02
УВ индекс: 1
слаб ветер од С (5 м/с)

Прогноза за 14 дена

Пе
2
7
Са
-4
7
Не
-4
7
По
0
8
Вт
-3
10
Ср
-2
10
Че
2
11
Пе
6
10
Са
5
9
Не
1
6
По
1
6
Вт
-1
4
Ср
-4
4
Че
-6
3
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

денес
06:47 локално време
Сонце
06:47
16:02
Месечина
01:48
13:14
Спуштање полумесечине

Мерења во регионот

Skopje-Petrovec (239m)
облачно
Ветер С 3 м/с

Stip (327m)
облачно
Ветер СЗ 7 м/с

Prilep (674m)
0.4°
облачно
Ветер СИ 3 м/с

УВ индекс

денес
1
низок

Полен

none

Квалитет на воздухот

веднаш Многу добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар