Македонска Каменица · Република Северна Македонија 21 јули, во 12:33
32°
90 мин. Времето
делумно облачно
13:00
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
33
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
34
°
громМожност за врнежи
50 %
16:00
34
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
33
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
33
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
31
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
20:00
28
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
21:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
22:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
23:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
00:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
01:00
22
°
јасноМожност за врнежи
10 %
02:00
21
°
јасноМожност за врнежи
10 %
03:00
21
°
јасноМожност за врнежи
10 %
04:00
20
°
јасноМожност за врнежи
10 %
05:00
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
06:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
07:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
08:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
09:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
29
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
11:00
30
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
30
°
врнежМожност за врнежи
50 %
13:00
31
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
14:00
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
15:00
32
°
громМожност за врнежи
60 %
16:00
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
31
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
29
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
25
°
јасноМожност за врнежи
20 %
22:00
25
°
јасноМожност за врнежи
20 %
23:00
24
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Предупредување за опасно време Од попладне можни силни грмежи

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
34
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
32
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
26
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Попладне
31
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
25
°
јасноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
18
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
31
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
30
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
24
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
17
°
дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
22
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Попладне
26
°
врнежМожност за врнежи
70 %
Во вечер
22
°
јасноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
18
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
31
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
24
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
33
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
25
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
34
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
25
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
34
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
30
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
22
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
31
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
31
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес21.07
34
°
18
°
гром
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
60 %
утре22.07
32
°
19
°
гром
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
60 %
вторник23.07
31
°
20
°
гром
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
60 %
среда24.07
31
°
18
°
гром
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
60 %
четврток25.07
30
°
17
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
50 %
петок26.07
26
°
17
°
врнеж
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
70 %
сабота27.07
31
°
18
°
сончево
часови на сонцето
14 h
Можност за врнежи
20 %
недела28.07
33
°
19
°
сончево
часови на сонцето
14 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник29.07
34
°
20
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
20 %
вторник30.07
34
°
19
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
30 %
среда31.07
30
°
18
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
30 %
четврток1.08
31
°
17
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
30 %
петок2.08
31
°
18
°
делумно облачно
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
20 %
сабота3.08
32
°
18
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
денес — гром
во текот на денот
60 % | 1-2 мм | 0-1 h
05:12 19:58
УВ индекс: 7
навечер / ноќе
10 % | суво
слаб ветер од ЈЗ (4 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
18
34
По
19
32
Вт
20
31
Ср
18
31
Че
17
30
Пе
17
26
Са
18
31
Не
19
33
По
20
34
Вт
19
34
Ср
18
30
Че
17
31
Пе
18
31
Са
18
32
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Berovo (836m)
30.4°
претежно јасно
Ветер З 3 м/с

Kriva Palanka (696m)
31°
претежно јасно
Ветер ЈЗ 3 м/с

Štip (327m)
25.6°
јасно
Ветер С 2 м/с

Sandanski (207m)
33.3°
претежно јасно
Ветер И 3 м/с

Претходни податоци

Метеоролошка станица Berovo

ДождРадар

Астро-инфо

денес
12:33 локално време
Сонце
05:12
19:58
14h 46мин
Месечина
20:34
04:35
Полна месечина