Куманово, Република Северна Македонија 30 јануари, во 08:55 Полен

Куманово 

90 мин. Времето
облачно
09:00
2
°
облачноМожност за врнежи
40 %
10:00
2
°
облачноМожност за врнежи
40 %
11:00
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
4
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
13:00
5
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
14:00
5
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
15:00
5
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
16:00
5
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
17:00
3
°
јасноМожност за врнежи
10 %
18:00
2
°
јасноМожност за врнежи
20 %
19:00
2
°
јасноМожност за врнежи
20 %
20:00
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
21:00
0
°
облачноМожност за врнежи
30 %
22:00
0
°
облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
00:00
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
01:00
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
02:00
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
03:00
-1
°
облачноМожност за врнежи
40 %
04:00
-1
°
облачноМожност за врнежи
40 %
05:00
0
°
облачноМожност за врнежи
40 %
06:00
0
°
облачноМожност за врнежи
40 %
07:00
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
08:00
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
09:00
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
10:00
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
11:00
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
13:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
14:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
15:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
17:00
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
20:00
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
21:00
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
22:00
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
5
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
-1
°
облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
-3
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
1
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
9
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
0
°
облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
2
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Попладне
8
°
облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
2
°
облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
-1
°
облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-1
°
облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
0
°
облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-2
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-5
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
-2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-2
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-6
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
-3
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
3
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
-3
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-4
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
-2
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-2
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
-2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
5
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
-2
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-4
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
6
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-4
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
7
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-4
°
јасноМожност за врнежи
10 %
денес30.01
5
°
1
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
40 %
утре31.01
7
°
-1
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
40 %
среда1.02
9
°
-3
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
40 %
четврток2.02
8
°
-2
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
40 %
петок3.02
4
°
-1
°
делумно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
40 %
сабота4.02
2
°
-1
°
делумно облачно
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
40 %
недела5.02
4
°
-5
°
делумно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
40 %
понеделник6.02
5
°
-1
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
вторник7.02
3
°
-2
°
делумно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
среда8.02
3
°
-6
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
10 %
четврток9.02
3
°
-4
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
петок10.02
5
°
-5
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
сабота11.02
6
°
-4
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
10 %
недела12.02
7
°
-4
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
10 %
денес — делумно облачно
06:48 16:44
УВ индекс: 3
слаб ветер од С (2 м/с)

Прогноза за 14 дена

По
1
5
Вт
-1
7
Ср
-3
9
Че
-2
8
Пе
-1
4
Са
-1
2
Не
-5
4
По
-1
5
Вт
-2
3
Ср
-6
3
Че
-4
3
Пе
-5
5
Са
-4
6
Не
-4
7
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку
Астро-инфо
По 30.01
08:55 локално време
Сонце
06:48 локално време
16:44 локално време
Месечина
11:22 локално време
01:48 локално време

Мерења во регионот

Skopje-Petrovec (239m)
облачно
Ветер СИ 2 м/с

Vranje (434m)
-1.1°
облачно
Ветер СИ 1 м/с
УВ индекс
денес
3
умерен
Полен
умерен

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме
Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар