Илинден · Република Северна Македонија 25 februari om 13:05
16°
90 мин. Времето
облачно
14:00
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
15
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
17:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
18:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
19:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
20:00
11
°
дождМожност за врнежи
70 %
21:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
22:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
23:00
10
°
дождМожност за врнежи
70 %
00:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
01:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
02:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
03:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
04:00
8
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
05:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
06:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
07:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
11:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
12:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
13:00
16
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
14:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
15:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
16:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
21:00
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
10
°
јасноМожност за врнежи
10 %
23:00
9
°
јасноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
17
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
11
°
дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
До пладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
10
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
10
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Попладне
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
11
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
До пладне
12
°
дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
12
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Ноќе
9
°
дождМожност за врнежи
80 %
До пладне
10
°
слаб дождМожност за врнежи
80 %
Попладне
12
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
12
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
2
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
денес25-02
17
°
10
°
дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
60 %
утре26-02
16
°
8
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
50 %
dinsdag27-02
17
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
50 %
woensdag28-02
16
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
50 %
donderdag29-02
16
°
11
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
vrijdag01-03
12
°
9
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
80 %
zaterdag02-03
14
°
7
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
zondag03-03
15
°
8
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
maandag04-03
15
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
30 %
dinsdag05-03
13
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
30 %
woensdag06-03
15
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
donderdag07-03
16
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
vrijdag08-03
17
°
2
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
zaterdag09-03
16
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
денес — дожд
во текот на денот
60 % | 1-2 мм | 2 h
06:16 17:18
УВ индекс: 1
навечер / ноќе
70 % | 1-2 мм | 2 h
слаб ветер од СИ (3 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
10
17
По
8
16
Вт
5
17
Ср
7
16
Че
11
16
Пе
9
12
Са
7
14
Не
8
15
По
6
15
Вт
5
13
Ср
4
15
Че
4
16
Пе
2
17
Са
3
16
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Skopje-Petrovec aerodrom (239m)
јасно
Ветер 0 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
13:05 локално време
Сонце
06:16
17:18
Месечина
18:17
06:53
Опаѓање на месечината