Центар Жупа · Република Северна Македонија 23. februar ob 08:38
90 мин. Времето
облачно
09:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
10:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
11:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
12:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
13:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
14:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
15:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
17:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
00:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
01:00
7
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
02:00
7
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
03:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
04:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
05:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
06:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
07:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
08:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
09:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
10:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
11:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
13:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
14:00
10
°
дождМожност за врнежи
80 %
15:00
11
°
дождМожност за врнежи
80 %
16:00
10
°
дождМожност за врнежи
80 %
17:00
10
°
дождМожност за врнежи
80 %
18:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
19:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
20:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
21:00
8
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
22:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
13
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
6
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Попладне
12
°
дождМожност за врнежи
80 %
Во вечер
8
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
12
°
дождМожност за врнежи
80 %
Во вечер
8
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
6
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
3
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
8
°
слаб дождМожност за врнежи
80 %
Ноќе
6
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
4
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
4
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
0
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
5
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес23. 02.
13
°
3
°
слаб дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
60 %
утре24. 02.
12
°
6
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
80 %
nedelja25. 02.
12
°
5
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
80 %
ponedeljek26. 02.
15
°
5
°
претежно облачно
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
50 %
torek27. 02.
16
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
sreda28. 02.
15
°
4
°
претежно облачно
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
20 %
četrtek29. 02.
11
°
6
°
слаб дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
80 %
petek01. 03.
11
°
6
°
претежно облачно
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
40 %
sobota02. 03.
11
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
40 %
nedelja03. 03.
11
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
30 %
ponedeljek04. 03.
11
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
30 %
torek05. 03.
10
°
5
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
sreda06. 03.
11
°
1
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
četrtek07. 03.
12
°
0
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
денес — слаб дожд
во текот на денот
60 % | 1-2 мм | 0-1 h
06:22 17:20
УВ индекс: 1
навечер / ноќе
60 % | 0-1 мм | 0-1 h
слаб ветер од Ј (4 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Пе
3
13
Са
6
12
Не
5
12
По
5
15
Вт
3
16
Ср
4
15
Че
6
11
Пе
6
11
Са
5
11
Не
5
11
По
4
11
Вт
5
10
Ср
1
11
Че
0
12
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Peshkopia (660m)
0.8°
јасно
Ветер 0 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
08:38 локално време
Сонце
06:22
17:20
Месечина
16:17
06:12
Растечка месечина