Мои локации
Струга · Република Северна Македонија 30 септември, во 20:41
12°
90 мин. Времето
јасно
21:00
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
23:00
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
00:00
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
01:00
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
02:00
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
03:00
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
04:00
10
°
јасноМожност за врнежи
10 %
05:00
10
°
јасноМожност за врнежи
10 %
06:00
10
°
јасноМожност за врнежи
5 %
07:00
10
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
08:00
12
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
09:00
16
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
10:00
19
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
11:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
12:00
21
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
13:00
22
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
14:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
15:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
16:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
17:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
18:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
19:00
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
20:00
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
21:00
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
22:00
14
°
јасноМожност за врнежи
0 %
23:00
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
14
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
13
°
јасноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
21
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
21
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
утре1.10
23
°
10
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
понеделник2.10
22
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
вторник3.10
22
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
среда4.10
25
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
5 %
четврток5.10
23
°
11
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
50 %
петок6.10
22
°
11
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
сабота7.10
21
°
13
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
недела8.10
20
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
понеделник9.10
20
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
вторник10.10
20
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
среда11.10
20
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
четврток12.10
20
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
петок13.10
21
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
сабота14.10
20
°
12
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
30 %
утре — сончево
06:32 18:19
УВ индекс: 6
слаб ветер од С (4 м/с)

Прогноза за 14 дена

Не
10
23
По
9
22
Вт
8
22
Ср
9
25
Че
11
23
Пе
11
22
Са
13
21
Не
11
20
По
10
20
Вт
10
20
Ср
10
20
Че
10
20
Пе
11
21
Са
12
20
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

утре
20:41 локално време
Сонце
06:32
18:19
Месечина
19:24
08:48
Опаѓање на месечината

Мерења во регионот

Ohrid-Aerodrome (700m)
12.5°
претежно јасно
Ветер С 1 м/с

УВ индекс

утре
6
висок

Полен

ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар