Мои локации
Свети Николе · Република Северна Македонија 24 септември, во 16:08
28°
90 мин. Времето
слабеење на облачност
17:00
28
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
20:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
21:00
19
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
22:00
19
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
00:00
18
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
01:00
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
02:00
17
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
03:00
17
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
04:00
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
05:00
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
06:00
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
07:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
08:00
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
09:00
18
°
врнежиМожност за врнежи
60 %
10:00
19
°
врнежиМожност за врнежи
60 %
11:00
19
°
врнежиМожност за врнежи
60 %
12:00
19
°
врнежиМожност за врнежи
60 %
13:00
20
°
врнежиМожност за врнежи
50 %
14:00
21
°
врнежМожност за врнежи
50 %
15:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
17:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
18:00
20
°
громМожност за врнежи
60 %
19:00
18
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
20:00
18
°
врнежМожност за врнежи
50 %
21:00
17
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
22:00
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
17
°
јасноМожност за врнежи
30 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
28
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
19
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
Ноќе
16
°
врнежи од дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
18
°
врнежМожност за врнежи
70 %
Попладне
23
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
17
°
врнежи од дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
28
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
29
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
денес24.09
28
°
18
°
гром
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
60 %
утре25.09
23
°
16
°
гром
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
70 %
вторник26.09
28
°
15
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
среда27.09
25
°
15
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
четврток28.09
26
°
15
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
петок29.09
26
°
13
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
сабота30.09
26
°
14
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
недела1.10
26
°
15
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
30 %
понеделник2.10
28
°
15
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
вторник3.10
29
°
14
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
среда4.10
24
°
15
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
четврток5.10
23
°
12
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
петок6.10
22
°
12
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
30 %
сабота7.10
23
°
12
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
денес — гром
во текот на денот
60 % | 0-1 мм | 0-1 h
06:21 18:27
УВ индекс: 3
навечер / ноќе
60 % | 2-5 мм | 2 h
слаб ветер од ЈИ (5 м/с)
налети до 12 м/с

Прогноза за 14 дена

Не
18
28
По
16
23
Вт
15
28
Ср
15
25
Че
15
26
Пе
13
26
Са
14
26
Не
15
26
По
15
28
Вт
14
29
Ср
15
24
Че
12
23
Пе
12
22
Са
12
23
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку
Астро-инфо
денес
16:08 локално време
Сонце
06:21
18:27
Месечина
16:02
00:35
Растечка месечина

Мерења во регионот

Skopje-Petrovec (239m)
30°
претежно јасно
Ветер СИ 4 м/с

Stip (327m)
28°
делумно облачно
Ветер ЈИ 8 м/с
Налетите на ветрот 13 м/с
УВ индекс
денес
3
умерен
Полен
ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме
Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар