Струга · Република Северна Македонија 25 февруари, во 12:46
13°
90 мин. Времето
можност за слаб дожд
13:00
13
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
14:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
15:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
16:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
8
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
18:00
8
°
дождМожност за врнежи
80 %
19:00
7
°
дождМожност за врнежи
80 %
20:00
7
°
дождМожност за врнежи
80 %
21:00
7
°
дождМожност за врнежи
80 %
22:00
7
°
дождМожност за врнежи
70 %
23:00
6
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
00:00
7
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
01:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
02:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
03:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
04:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
05:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
06:00
5
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
07:00
5
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
08:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
09:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
10:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
11:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
23:00
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
13
°
дождМожност за врнежи
80 %
Во вечер
7
°
дождМожност за врнежи
80 %
Ноќе
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
7
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
9
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Попладне
12
°
дождМожност за врнежи
70 %
Во вечер
8
°
дождМожност за врнежи
80 %
Ноќе
6
°
пороен дождМожност за врнежи
90 %
До пладне
7
°
дождМожност за врнежи
90 %
Попладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
6
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
6
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
6
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
2
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
денес25.02
13
°
6
°
дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
80 %
утре26.02
13
°
4
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
50 %
вторник27.02
14
°
2
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
50 %
среда28.02
14
°
5
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
50 %
четврток29.02
12
°
7
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
80 %
петок1.03
10
°
6
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
90 %
сабота2.03
11
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
40 %
недела3.03
12
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник4.03
11
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
30 %
вторник5.03
11
°
4
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
среда6.03
12
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
четврток7.03
13
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
петок8.03
14
°
2
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
сабота9.03
13
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
30 %
денес — дожд
во текот на денот
80 % | 2-5 мм | 5 h
06:18 17:22
УВ индекс: 0
навечер / ноќе
80 % | 2-5 мм | 3 h
слаб ветер од СИ (2 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
6
13
По
4
13
Вт
2
14
Ср
5
14
Че
7
12
Пе
6
10
Са
5
11
Не
6
12
По
6
11
Вт
4
11
Ср
4
12
Че
3
13
Пе
2
14
Са
4
13
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Ohrid-aerodrom (700m)
-2.7°
јасно
Ветер СЗ 2 м/с

Bitola (589m)
-3°
јасно
Ветер ЈЗ 1 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
12:46 локално време
Сонце
06:18
17:22
Месечина
18:20
06:54
Опаѓање на месечината