Мои локации
Штип · Република Северна Македонија birželio 5 d. 15:12
26°
90 мин. Времето
делумно облачно
16:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
20:00
22
°
врнежМожност за врнежи
40 %
21:00
21
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
22:00
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
23:00
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
00:00
18
°
јасноМожност за врнежи
30 %
01:00
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
02:00
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
03:00
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
04:00
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
05:00
15
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
06:00
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
07:00
18
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
08:00
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
09:00
22
°
врнежМожност за врнежи
40 %
10:00
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
11:00
24
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
12:00
24
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
15:00
27
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
16:00
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
17:00
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
18:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
19:00
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
20:00
22
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
21:00
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
22:00
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
23:00
18
°
јасноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
22
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
27
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Во вечер
19
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
21
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Попладне
28
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
22
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
20
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Попладне
25
°
громМожност за врнежи
70 %
Во вечер
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
16
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
До пладне
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
20
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Во вечер
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
22
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
15
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
До пладне
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
денес06-05
27
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
50 %
утре06-06
27
°
15
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
40 %
trečiadienis06-07
28
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
ketvirtadienis06-08
27
°
16
°
гром
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
60 %
penktadienis06-09
28
°
15
°
гром
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
60 %
šeštadienis06-10
28
°
15
°
гром
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
60 %
sekmadienis06-11
25
°
17
°
гром
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
70 %
pirmadienis06-12
20
°
17
°
претежно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
antradienis06-13
20
°
16
°
претежно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
30 %
trečiadienis06-14
20
°
16
°
врнеж
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
60 %
ketvirtadienis06-15
22
°
16
°
претежно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
penktadienis06-16
23
°
15
°
претежно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
šeštadienis06-17
23
°
16
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
sekmadienis06-18
24
°
15
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
30 %
денес — делумно облачно
во текот на денот
50 % | <1 мм | <1 h
04:57 20:02
УВ индекс: 7
навечер / ноќе
50 % | <1 мм | <1 h
слаб ветер од ЈИ (4 м/с)

Прогноза за 14 дена

По
14
27
Вт
15
27
Ср
14
28
Че
16
27
Пе
15
28
Са
15
28
Не
17
25
По
17
20
Вт
16
20
Ср
16
20
Че
16
22
Пе
15
23
Са
16
23
Не
15
24
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку
Астро-инфо
денес
15:12 локално време
Сонце
04:57
20:02
Месечина
22:05
05:35

Мерења во регионот

Stip (327m)
26.1°
делумно облачно
Ветер И 5 м/с

Skopje-Petrovec (239m)
27°
претежно јасно
Ветер J 4 м/с
УВ индекс
денес
7
висок
Полен
силен

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме
Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар