Тетово · Република Северна Македонија 25 февруари, во 12:53
90 мин. Времето
претежно облачно
13:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
14:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
7
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
17:00
7
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
18:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
19:00
6
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
20:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
21:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
22:00
5
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
23:00
5
°
дождМожност за врнежи
70 %
00:00
5
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
01:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
02:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
03:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
04:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
05:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
06:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
07:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
11:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
5
°
делумно јасно, со повремена маглаМожност за врнежи
10 %
23:00
5
°
делумно јасно, со повремена маглаМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
9
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
Во вечер
5
°
дождМожност за врнежи
70 %
Ноќе
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
6
°
делумно јасно, со повремена маглаМожност за врнежи
20 %
Ноќе
2
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
6
°
дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
7
°
дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
5
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
3
°
дождМожност за врнежи
90 %
До пладне
4
°
дождМожност за врнежи
80 %
Попладне
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
11
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Во вечер
5
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
-2
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
4
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-2
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
5
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
5
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-1
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
5
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
денес25.02
9
°
6
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
утре26.02
8
°
4
°
претежно облачно
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
20 %
вторник27.02
10
°
2
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
50 %
среда28.02
9
°
5
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
20 %
четврток29.02
7
°
6
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
петок1.03
6
°
3
°
слаб дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
80 %
сабота2.03
11
°
2
°
врнеж
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
60 %
недела3.03
11
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник4.03
11
°
2
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
30 %
вторник5.03
9
°
0
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
30 %
среда6.03
11
°
-1
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
четврток7.03
11
°
-2
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
петок8.03
13
°
-2
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
сабота9.03
13
°
-1
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
денес — дожд
во текот на денот
70 % | 1-2 мм | 2 h
06:18 17:20
УВ индекс: 0
навечер / ноќе
70 % | 1-2 мм | 2 h
слаб ветер од ЈИ (5 м/с)
налети до 12 м/с

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
6
9
По
4
8
Вт
2
10
Ср
5
9
Че
6
7
Пе
3
6
Са
2
11
Не
3
11
По
2
11
Вт
0
9
Ср
-1
11
Че
-2
11
Пе
-2
13
Са
-1
13
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
12:53 локално време
Сонце
06:18
17:20
Месечина
18:19
06:55
Опаѓање на месечината