Радовиш · Република Северна Македонија 20 мај, во 04:59
16°
90 мин. Времето
облачно
05:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
06:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
07:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
08:00
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
09:00
20
°
врнежМожност за врнежи
50 %
10:00
21
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
11:00
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
12:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
14:00
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
15:00
26
°
громМожност за врнежи
60 %
16:00
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
18:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
19:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
20:00
22
°
јасноМожност за врнежи
20 %
21:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
00:00
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
01:00
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
02:00
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
03:00
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
04:00
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
05:00
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
06:00
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
07:00
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
08:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
09:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
10:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
11:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
12:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
13:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
14:00
26
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
15:00
26
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
16:00
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
17:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
18:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
19:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
20:00
22
°
јасноМожност за врнежи
20 %
21:00
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
22:00
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
23:00
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Предупредување за опасно време Од попладне голема шанса за грмежи

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Ноќе
16
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
До пладне
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
26
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
21
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
29
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
19
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
19
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
17
°
врнежМожност за врнежи
70 %
Ноќе
16
°
врнежи од дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
17
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Попладне
22
°
громМожност за врнежи
80 %
Во вечер
16
°
врнежМожност за врнежи
80 %
Ноќе
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
18
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
Ноќе
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
19
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
денес20.05
26
°
16
°
гром
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
60 %
утре21.05
26
°
17
°
сончево
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
20 %
среда22.05
29
°
14
°
сончево
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
10 %
четврток23.05
25
°
12
°
сончево
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
20 %
петок24.05
25
°
12
°
сончево
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
10 %
сабота25.05
26
°
11
°
гром
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
60 %
недела26.05
22
°
16
°
гром
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
80 %
понеделник27.05
22
°
15
°
гром
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
60 %
вторник28.05
24
°
15
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
40 %
среда29.05
26
°
15
°
сончево
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
20 %
четврток30.05
26
°
17
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
30 %
петок31.05
26
°
17
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
30 %
сабота1.06
26
°
17
°
делумно облачно
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
20 %
недела2.06
27
°
17
°
сончево
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
20 %
денес — гром
во текот на денот
60 % | 1-2 мм | 1 h
05:06 19:49
УВ индекс: 5
навечер / ноќе
20 % | претежно суво
слаб ветер од ЈИ (4 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

По
16
26
Вт
17
26
Ср
14
29
Че
12
25
Пе
12
25
Са
11
26
Не
16
22
По
15
22
Вт
15
24
Ср
15
26
Че
17
26
Пе
17
26
Са
17
26
Не
17
27
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Štip (327m)
16.6°
делумно облачно
Ветер СЗ 1 м/с

Kriva Palanka (696m)
13°
претежно јасно
Ветер СИ 2 м/с

Претходни податоци Радовиш

Метеоролошка станица Stip

ДождРадар

Астро-инфо

денес
04:59 локално време
Сонце
05:06
19:49
Месечина
16:51
03:19
Растечка месечина