Република Северна Македонија 25 февруари, во 13:22
14°
90 мин. Времето
претежно облачно
14:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
17:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
18:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
19:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
20:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
21:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
22:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
23:00
8
°
дождМожност за врнежи
70 %
00:00
8
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
01:00
8
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
02:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
03:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
04:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
05:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
06:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
07:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
11:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
21:00
8
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
8
°
јасноМожност за врнежи
10 %
23:00
8
°
јасноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
13
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
9
°
дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
8
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
9
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
9
°
дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
10
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Ноќе
7
°
дождМожност за врнежи
70 %
До пладне
8
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
10
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
денес25.02
13
°
7
°
дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
60 %
утре26.02
13
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
20 %
вторник27.02
14
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
50 %
среда28.02
13
°
6
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
50 %
четврток29.02
13
°
9
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
петок1.03
10
°
7
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
сабота2.03
13
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
недела3.03
14
°
7
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник4.03
14
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
30 %
вторник5.03
12
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
30 %
среда6.03
13
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
четврток7.03
14
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
петок8.03
16
°
4
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
сабота9.03
15
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
денес — дожд
во текот на денот
60 % | 1-2 мм | 2 h
06:17 17:18
УВ индекс: 1
навечер / ноќе
70 % | 1-2 мм | 2 h
слаб ветер од ЈИ (4 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
7
13
По
7
13
Вт
4
14
Ср
6
13
Че
9
13
Пе
7
10
Са
6
13
Не
7
14
По
6
14
Вт
5
12
Ср
4
13
Че
4
14
Пе
4
16
Са
5
15
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Skopje-Petrovec aerodrom (239m)
јасно
Ветер 0 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
13:22 локално време
Сонце
06:17
17:18
Месечина
18:17
06:53
Опаѓање на месечината