Крушево · Република Северна Македонија 22 јуни, во 11:28
29°
90 мин. Времето
сончево
12:00
29
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
13:00
30
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
29
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
28
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
28
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
29
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
28
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
21:00
24
°
јасноМожност за врнежи
20 %
22:00
24
°
јасноМожност за врнежи
10 %
23:00
24
°
јасноМожност за врнежи
10 %
00:00
23
°
јасноМожност за врнежи
10 %
01:00
23
°
јасноМожност за врнежи
10 %
02:00
22
°
јасноМожност за врнежи
10 %
03:00
22
°
јасноМожност за врнежи
10 %
04:00
20
°
јасноМожност за врнежи
10 %
05:00
20
°
јасноМожност за врнежи
10 %
06:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
07:00
21
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
08:00
22
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
09:00
24
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
10:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
11:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
12:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
29
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
14:00
28
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
15:00
27
°
врнежМожност за врнежи
50 %
16:00
28
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
28
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
28
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
21:00
23
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
23
°
јасноМожност за врнежи
10 %
23:00
22
°
јасноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
30
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
24
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
20
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
29
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
23
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
20
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
26
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
23
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
19
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
26
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
29
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
24
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
21
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
31
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
27
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
25
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
20 %
денес22.06
30
°
20
°
делумно облачно
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
утре23.06
29
°
20
°
делумно облачно
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
50 %
понеделник24.06
26
°
20
°
гром
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
60 %
вторник25.06
26
°
17
°
претежно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
50 %
среда26.06
23
°
17
°
гром
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
60 %
четврток27.06
26
°
15
°
гром
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
60 %
петок28.06
29
°
16
°
сончево
часови на сонцето
14 h
Можност за врнежи
20 %
сабота29.06
31
°
16
°
делумно облачно
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
30 %
недела30.06
27
°
13
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
40 %
понеделник1.07
27
°
12
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
30 %
вторник2.07
25
°
12
°
гром
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
60 %
среда3.07
24
°
11
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
30 %
четврток4.07
26
°
11
°
делумно облачно
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
20 %
петок5.07
27
°
12
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
денес — делумно облачно
05:01 20:12
УВ индекс: 9
слаб ветер од ЈЗ (5 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Са
20
30
Не
20
29
По
20
26
Вт
17
26
Ср
17
23
Че
15
26
Пе
16
29
Са
16
31
Не
13
27
По
12
27
Вт
12
25
Ср
11
24
Че
11
26
Пе
12
27
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Prilep (674m)
30.6°
-
Ветер З 2 м/с

Bitola (589m)
31°
јасно
Ветер С 2 м/с

Претходни податоци Крушево

Метеоролошка станица Topolcani

ДождРадар

Астро-инфо

денес
11:28 локално време
Сонце
05:01
20:12
15h 11мин
Месечина
21:14
04:46
Полна месечина