Кочани · Република Северна Македонија 25 февруари, во 13:59
15°
90 мин. Времето
претежно облачно
14:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
16:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
19:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
20:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
21:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
22:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
00:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
01:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
02:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
03:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
04:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
05:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
06:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
07:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
11:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
16:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
14
°
врнежиМожност за врнежи
50 %
18:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
19:00
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
20:00
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
21:00
9
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
7
°
јасноМожност за врнежи
10 %
23:00
6
°
јасноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
15
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
11
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
4
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
До пладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
12
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
9
°
дождМожност за врнежи
70 %
До пладне
11
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
13
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
Во вечер
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
10
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
2
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес25.02
15
°
11
°
слаб дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
утре26.02
16
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
50 %
вторник27.02
18
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
20 %
среда28.02
17
°
6
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
20 %
четврток29.02
17
°
11
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
50 %
петок1.03
13
°
9
°
слаб дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
сабота2.03
14
°
8
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
50 %
недела3.03
15
°
7
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник4.03
13
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
вторник5.03
13
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
30 %
среда6.03
15
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
четврток7.03
16
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
петок8.03
17
°
2
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
сабота9.03
16
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
денес — слаб дожд
во текот на денот
70 % | 0-1 мм | 0-1 h
06:12 17:14
УВ индекс: 0
навечер / ноќе
60 % | 0-1 мм | 0-1 h
слаб ветер од И (4 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
11
15
По
7
16
Вт
4
18
Ср
6
17
Че
11
17
Пе
9
13
Са
8
14
Не
7
15
По
6
13
Вт
4
13
Ср
3
15
Че
3
16
Пе
2
17
Са
4
16
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Štip (327m)
1.9°
претежно јасно
Ветер И 1 м/с

Kriva Palanka (696m)
0.8°
претежно јасно
Ветер СИ 2 м/с

Berovo (836m)
-2.4°
претежно јасно
Ветер И 1 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
13:59 локално време
Сонце
06:12
17:14
Месечина
18:13
06:49
Опаѓање на месечината