Мои локации
Гостивар · Република Северна Македонија 8 декември, во 07:51
90 мин. Времето
облачно
08:00
1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
3
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
11:00
3
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
3
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
3
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
0
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
-2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
-3
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
00:00
-3
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
01:00
-3
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %
02:00
-3
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
03:00
-3
°
јасноМожност за врнежи
10 %
04:00
-4
°
јасноМожност за врнежи
10 %
05:00
-4
°
јасноМожност за врнежи
10 %
06:00
-5
°
јасноМожност за врнежи
10 %
07:00
-5
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
08:00
-3
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
09:00
0
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
10:00
2
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
11:00
3
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
12:00
4
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
13:00
5
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
14:00
4
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
15:00
4
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
16:00
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
17:00
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
18:00
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
19:00
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
20:00
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
21:00
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
22:00
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %
23:00
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-5
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
0
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
5
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-3
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
4
°
слаб снегМожност за врнежи
80 %
Во вечер
2
°
слаб снегМожност за врнежи
80 %
Ноќе
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
2
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
6
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
3
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
10
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Во вечер
2
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Ноќе
7
°
дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
6
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Попладне
9
°
дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
6
°
дождМожност за врнежи
80 %
Ноќе
4
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
До пладне
4
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
6
°
дождМожност за врнежи
70 %
Во вечер
3
°
дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
2
°
слаба соснежицаМожност за врнежи
60 %
До пладне
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
1
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
-2
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
-2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-2
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
-4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
1
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
-4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
-5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-3
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
-5
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
денес8.12
4
°
0
°
претежно облачно
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
20 %
утре9.12
5
°
-5
°
сончево
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
10 %
недела10.12
4
°
-3
°
слаб снег
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
80 %
понеделник11.12
6
°
-1
°
сончево
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
вторник12.12
10
°
-1
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
5 %
среда13.12
10
°
0
°
делумно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
50 %
четврток14.12
12
°
4
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
30 %
петок15.12
9
°
6
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
сабота16.12
6
°
4
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
недела17.12
5
°
2
°
претежно облачно
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
40 %
понеделник18.12
2
°
-1
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
30 %
вторник19.12
2
°
-2
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
20 %
среда20.12
1
°
-4
°
делумно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
четврток21.12
1
°
-6
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
денес — претежно облачно
06:50 16:05
УВ индекс: 0
слаб ветер од И (2 м/с)

Прогноза за 14 дена

Пе
0
4
Са
-5
5
Не
-3
4
По
-1
6
Вт
-1
10
Ср
0
10
Че
4
12
Пе
6
9
Са
4
6
Не
2
5
По
-1
2
Вт
-2
2
Ср
-4
1
Че
-6
1
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

денес
07:51 локално време
Сонце
06:50
16:05
Месечина
01:52
13:18
Спуштање полумесечине

Мерења во регионот

Peshkopia (660m)
-1°
делумно облачно
Ветер 0 м/с

УВ индекс

денес
0
низок

Полен

none

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар