Гевгелија · Република Северна Македонија 25 февруари, во 13:57
14°
90 мин. Времето
претежно облачно
14:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
15:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
17:00
13
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
18:00
13
°
дождМожност за врнежи
70 %
19:00
12
°
дождМожност за врнежи
80 %
20:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
21:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
22:00
12
°
дождМожност за врнежи
70 %
23:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
00:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
01:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
02:00
11
°
дождМожност за врнежи
70 %
03:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
04:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
05:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
06:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
07:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
08:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
09:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
10:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
11:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
13:00
15
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
14:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
15:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
16:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
17:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
20:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
15
°
дождМожност за врнежи
80 %
Во вечер
12
°
дождМожност за врнежи
80 %
Ноќе
10
°
дождМожност за врнежи
70 %
До пладне
11
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Попладне
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
До пладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
16
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
12
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
11
°
дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
14
°
дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
18
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Во вечер
13
°
дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
11
°
пороен дождМожност за врнежи
90 %
До пладне
12
°
силен дождМожност за врнежи
90 %
Попладне
12
°
слаб дождМожност за врнежи
90 %
Во вечер
11
°
дождМожност за врнежи
90 %
Ноќе
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес25.02
15
°
11
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
80 %
утре26.02
16
°
10
°
слаб дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
60 %
вторник27.02
19
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
среда28.02
16
°
10
°
слаб дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
60 %
четврток29.02
18
°
11
°
дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
70 %
петок1.03
12
°
11
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
90 %
сабота2.03
15
°
9
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
40 %
недела3.03
15
°
9
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник4.03
13
°
8
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
30 %
вторник5.03
13
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
среда6.03
15
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
20 %
четврток7.03
17
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
петок8.03
17
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
сабота9.03
14
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
денес — дожд
во текот на денот
80 % | 2-5 мм | 3 h
06:11 17:15
УВ индекс: 0
навечер / ноќе
70 % | 5-10 мм | 5 h
слаб ветер од ЈИ (4 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
11
15
По
10
16
Вт
6
19
Ср
10
16
Че
11
18
Пе
11
12
Са
9
15
Не
9
15
По
8
13
Вт
7
13
Ср
6
15
Че
6
17
Пе
5
17
Са
6
14
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Berovo (836m)
-2.4°
претежно јасно
Ветер И 1 м/с

Štip (327m)
1.9°
претежно јасно
Ветер И 1 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
13:57 локално време
Сонце
06:11
17:15
Месечина
18:13
06:48
Опаѓање на месечината