Дебар · Република Северна Македонија 21 juillet à 11:46
28°
90 мин. Времето
делумно облачно
12:00
29
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
29
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
30
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
31
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
31
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
17:00
31
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
18:00
30
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
19:00
29
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
20:00
28
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
21:00
26
°
јасноМожност за врнежи
5 %
22:00
24
°
јасноМожност за врнежи
5 %
23:00
22
°
јасноМожност за врнежи
5 %
00:00
21
°
јасноМожност за врнежи
5 %
01:00
19
°
јасноМожност за врнежи
5 %
02:00
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
03:00
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
04:00
18
°
јасноМожност за врнежи
10 %
05:00
17
°
јасноМожност за врнежи
10 %
06:00
17
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
07:00
19
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
08:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
09:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
10:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
11:00
27
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
12:00
28
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
13:00
30
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
14:00
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
15:00
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
31
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
30
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
29
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
31
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
26
°
јасноМожност за врнежи
5 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
32
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Во вечер
25
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
31
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
29
°
громМожност за врнежи
70 %
Во вечер
21
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
Ноќе
17
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
До пладне
21
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Попладне
27
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
24
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
24
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
32
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
26
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
32
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
25
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
34
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
32
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
24
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
33
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
34
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
34
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес21/07
31
°
19
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
20 %
утре22/07
32
°
17
°
делумно облачно
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
20 %
mardi23/07
32
°
17
°
врнеж
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
60 %
mercredi24/07
31
°
17
°
гром
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
60 %
jeudi25/07
29
°
17
°
гром
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
70 %
vendredi26/07
27
°
17
°
претежно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
50 %
samedi27/07
28
°
16
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
20 %
dimanche28/07
32
°
17
°
сончево
часови на сонцето
14 h
Можност за врнежи
20 %
lundi29/07
32
°
19
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
20 %
mardi30/07
34
°
18
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
20 %
mercredi31/07
32
°
17
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
30 %
jeudi01/08
33
°
16
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
20 %
vendredi02/08
34
°
16
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
20 %
samedi03/08
34
°
16
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
20 %
денес — сончево
05:22 20:05
УВ индекс: 7
слаб ветер од СЗ (3 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
19
31
По
17
32
Вт
17
32
Ср
17
31
Че
17
29
Пе
17
27
Са
16
28
Не
17
32
По
19
32
Вт
18
34
Ср
17
32
Че
16
33
Пе
16
34
Са
16
34
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Peshkopia (660m)
26.1°
јасно
Ветер 0 м/с

Претходни податоци

Метеоролошка станица Peshkopia

ДождРадар

Астро-инфо

денес
11:46 локално време
Сонце
05:22
20:05
14h 43мин
Месечина
20:42
04:47
Полна месечина