Мои локации
Гостивар · Република Северна Македонија 24 settembre alle ore 15:22
27°
90 мин. Времето
облачно
16:00
25
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
17:00
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
22
°
врнежМожност за врнежи
50 %
19:00
21
°
врнежиМожност за врнежи
50 %
20:00
20
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
21:00
19
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
22:00
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
18
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
00:00
18
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
01:00
17
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
02:00
17
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
03:00
17
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
04:00
17
°
грмежиМожност за врнежи
70 %
05:00
17
°
дождМожност за врнежи
70 %
06:00
17
°
дождМожност за врнежи
70 %
07:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
08:00
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
09:00
17
°
врнежиМожност за врнежи
60 %
10:00
18
°
врнежиМожност за врнежи
60 %
11:00
19
°
врнежМожност за врнежи
60 %
12:00
20
°
врнежМожност за врнежи
60 %
13:00
20
°
врнежМожност за врнежи
60 %
14:00
21
°
врнежМожност за врнежи
50 %
15:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
20
°
врнежМожност за врнежи
60 %
18:00
18
°
громМожност за врнежи
60 %
19:00
17
°
врнежМожност за врнежи
70 %
20:00
17
°
врнежМожност за врнежи
70 %
21:00
17
°
врнежМожност за врнежи
70 %
22:00
16
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
23:00
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
28
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
19
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
Ноќе
16
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
До пладне
17
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Попладне
22
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
17
°
врнежМожност за врнежи
70 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
денес24/09
28
°
16
°
гром
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
60 %
утре25/09
22
°
16
°
гром
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
70 %
martedì26/09
24
°
14
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
mercoledì27/09
23
°
13
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
giovedì28/09
24
°
13
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
50 %
venerdì29/09
24
°
12
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
sabato30/09
24
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
domenica01/10
24
°
13
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
30 %
lunedì02/10
25
°
13
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
30 %
martedì03/10
26
°
12
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
mercoledì04/10
21
°
12
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
30 %
giovedì05/10
19
°
9
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
venerdì06/10
20
°
9
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
30 %
sabato07/10
21
°
10
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
40 %
денес — гром
во текот на денот
60 % | 2-5 мм | 3 h
06:25 18:30
УВ индекс: 3
навечер / ноќе
70 % | 10-20 мм | 4 h
умерен ветер од Ј (6 м/с)
налети до 13 м/с

Прогноза за 14 дена

Не
16
28
По
16
22
Вт
14
24
Ср
13
23
Че
13
24
Пе
12
24
Са
10
24
Не
13
24
По
13
25
Вт
12
26
Ср
12
21
Че
9
19
Пе
9
20
Са
10
21
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку
Астро-инфо
денес
15:22 локално време
Сонце
06:25
18:30
Месечина
16:06
00:39
Растечка месечина

Мерења во регионот

Peshkopia (660m)
26°
облачно
Ветер З 2 м/с
УВ индекс
денес
3
умерен
Полен
ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме
Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар