Мои локации
Виница · Република Северна Македонија 30 септември, во 22:03
19°
90 мин. Времето
јасно
23:00
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
00:00
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
01:00
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
02:00
14
°
јасноМожност за врнежи
0 %
03:00
14
°
јасноМожност за врнежи
0 %
04:00
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %
05:00
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %
06:00
12
°
јасноМожност за врнежи
0 %
07:00
12
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
08:00
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
09:00
17
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
10:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
11:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
12:00
24
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
13:00
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
14:00
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
15:00
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
16:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
17:00
24
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
18:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
19:00
21
°
јасноМожност за врнежи
0 %
20:00
19
°
јасноМожност за врнежи
0 %
21:00
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
22:00
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
23:00
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
5 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
утре1.10
26
°
12
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
понеделник2.10
24
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
5 %
вторник3.10
25
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
среда4.10
27
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
четврток5.10
25
°
12
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
50 %
петок6.10
25
°
11
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
сабота7.10
25
°
13
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
недела8.10
25
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
понеделник9.10
25
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
вторник10.10
25
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
среда11.10
25
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
четврток12.10
26
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
петок13.10
26
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
сабота14.10
26
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
утре — сончево
06:26 18:12
УВ индекс: 5
слаб ветер од СЗ (3 м/с)

Прогноза за 14 дена

Не
12
26
По
11
24
Вт
9
25
Ср
10
27
Че
12
25
Пе
11
25
Са
13
25
Не
11
25
По
8
25
Вт
8
25
Ср
9
25
Че
10
26
Пе
10
26
Са
11
26
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

утре
22:03 локално време
Сонце
06:26
18:12
Месечина
19:16
08:42
Опаѓање на месечината

Мерења во регионот

Stip (327m)
21.7°
јасно
Ветер СИ 2 м/с

Berovo (836m)
13.5°
јасно
Ветер И 2 м/с

Kriva Palanka (696m)
16.2°
јасно
Ветер СИ 4 м/с

УВ индекс

утре
5
умерен

Полен

ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар