Мои локации
Тетово · Република Северна Македонија 8 dicembre alle ore 07:55
90 мин. Времето
облачно
08:00
1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
3
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
11:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
3
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
0
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
-2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
-3
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
00:00
-4
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %
01:00
-4
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %
02:00
-3
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
03:00
-4
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
04:00
-4
°
јасноМожност за врнежи
10 %
05:00
-4
°
јасноМожност за врнежи
10 %
06:00
-5
°
јасноМожност за врнежи
10 %
07:00
-5
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
08:00
-4
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
09:00
-1
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
10:00
1
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
11:00
2
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
12:00
3
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
13:00
4
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
14:00
4
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
15:00
4
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
16:00
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
0 %
17:00
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
18:00
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
19:00
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
20:00
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
21:00
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
22:00
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %
23:00
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-5
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
-1
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
4
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-3
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
3
°
соснежицаМожност за врнежи
80 %
Во вечер
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
До пладне
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
6
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
0
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
3
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
10
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Во вечер
3
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
9
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
7
°
дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
7
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Попладне
9
°
дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
7
°
дождМожност за врнежи
80 %
Ноќе
4
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
До пладне
4
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
6
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
Во вечер
3
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
2
°
слаба соснежицаМожност за врнежи
60 %
До пладне
3
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
-2
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
0
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
0
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
-2
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
-3
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
1
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
-2
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
-5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-2
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
-5
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
денес08/12
6
°
1
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
20 %
утре09/12
4
°
-5
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
10 %
domenica10/12
3
°
-3
°
слаба соснежица
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
80 %
lunedì11/12
6
°
-1
°
сончево
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
martedì12/12
10
°
0
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
5 %
mercoledì13/12
12
°
1
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
50 %
giovedì14/12
14
°
6
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
30 %
venerdì15/12
9
°
7
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
80 %
sabato16/12
6
°
4
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
domenica17/12
4
°
2
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
40 %
lunedì18/12
2
°
-2
°
претежно облачно
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
30 %
martedì19/12
2
°
-2
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
20 %
mercoledì20/12
1
°
-5
°
делумно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
giovedì21/12
1
°
-7
°
делумно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
20 %
денес — претежно облачно
06:51 16:04
УВ индекс: 0
слаб ветер од СИ (2 м/с)

Прогноза за 14 дена

Пе
1
6
Са
-5
4
Не
-3
3
По
-1
6
Вт
0
10
Ср
1
12
Че
6
14
Пе
7
9
Са
4
6
Не
2
4
По
-2
2
Вт
-2
2
Ср
-5
1
Че
-7
1
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

денес
07:55 локално време
Сонце
06:51
16:04
Месечина
01:52
13:17
Спуштање полумесечине

УВ индекс

денес
0
низок

Полен

none

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар