Мои локации
Студеничани · Република Северна Македонија 24 September at 15:26
27°
90 мин. Времето
облачно
16:00
27
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
17:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
19:00
25
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
20:00
22
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
21:00
20
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
22:00
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
00:00
20
°
дождМожност за врнежи
60 %
01:00
19
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
02:00
19
°
дождМожност за врнежи
70 %
03:00
18
°
дождМожност за врнежи
70 %
04:00
18
°
грмежиМожност за врнежи
70 %
05:00
18
°
дождМожност за врнежи
70 %
06:00
18
°
дождМожност за врнежи
70 %
07:00
18
°
дождМожност за врнежи
60 %
08:00
19
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
09:00
20
°
врнежиМожност за врнежи
60 %
10:00
21
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
11:00
21
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
22
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
13:00
23
°
врнежМожност за врнежи
60 %
14:00
24
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
15:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
18:00
21
°
громМожност за врнежи
60 %
19:00
20
°
врнежМожност за врнежи
60 %
20:00
20
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
21:00
19
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
22:00
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Предупредување за опасно време Предупредување - Можни се пороен дожд, град и/или силен ветер

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
27
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
20
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
Ноќе
18
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
До пладне
20
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Попладне
25
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
19
°
врнежМожност за врнежи
70 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
До пладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
5 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
28
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
29
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
22
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
32
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
денес24.09
27
°
19
°
гром
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
60 %
утре25.09
25
°
18
°
гром
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
70 %
вторник26.09
27
°
14
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
среда27.09
26
°
13
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
четврток28.09
27
°
13
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
петок29.09
27
°
12
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
сабота30.09
27
°
11
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
недела1.10
28
°
15
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
30 %
понеделник2.10
29
°
15
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
вторник3.10
32
°
14
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
среда4.10
26
°
16
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
четврток5.10
24
°
13
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
петок6.10
25
°
13
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
сабота7.10
25
°
13
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
денес — гром
во текот на денот
60 % | 2-5 мм | 0-1 h
06:23 18:28
УВ индекс: 4
навечер / ноќе
80 % | 10-20 мм | 4 h
слаб ветер од СЗ (3 м/с)

Прогноза за 14 дена

Не
19
27
По
18
25
Вт
14
27
Ср
13
26
Че
13
27
Пе
12
27
Са
11
27
Не
15
28
По
15
29
Вт
14
32
Ср
16
26
Че
13
24
Пе
13
25
Са
13
25
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку
Астро-инфо
денес
15:26 локално време
Сонце
06:23
18:28
Месечина
16:04
00:36
Растечка месечина

Мерења во регионот

Skopje-Petrovec (239m)
28°
претежно јасно
Ветер 1 м/с
УВ индекс
денес
4
умерен
Полен
ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме
Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар