Мои локации
Струмица · Република Северна Македонија 8 декември, во 06:54
90 мин. Времето
претежно облачно
07:00
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
11:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
12:00
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
13:00
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
14:00
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
15:00
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
16:00
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
17:00
4
°
јасноМожност за врнежи
10 %
18:00
3
°
јасноМожност за врнежи
10 %
19:00
2
°
јасноМожност за врнежи
10 %
20:00
2
°
јасноМожност за врнежи
10 %
21:00
1
°
јасноМожност за врнежи
5 %
22:00
1
°
јасноМожност за врнежи
5 %
23:00
0
°
јасноМожност за врнежи
0 %
00:00
0
°
јасноМожност за врнежи
0 %
01:00
0
°
јасноМожност за врнежи
0 %
02:00
-1
°
јасноМожност за врнежи
0 %
03:00
-1
°
јасноМожност за врнежи
0 %
04:00
-1
°
јасноМожност за врнежи
0 %
05:00
-1
°
јасноМожност за врнежи
0 %
06:00
-1
°
јасноМожност за врнежи
0 %
07:00
-2
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
08:00
-1
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
09:00
1
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
10:00
3
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
11:00
5
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
12:00
7
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
13:00
8
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
14:00
8
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
15:00
8
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
16:00
6
°
јасноМожност за врнежи
0 %
17:00
4
°
јасноМожност за врнежи
0 %
18:00
3
°
јасноМожност за врнежи
0 %
19:00
2
°
јасноМожност за врнежи
0 %
20:00
2
°
јасноМожност за врнежи
0 %
21:00
2
°
јасноМожност за врнежи
0 %
22:00
2
°
јасноМожност за врнежи
5 %
23:00
1
°
јасноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Во вечер
1
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-2
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
1
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
8
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
2
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
-1
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
3
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
0
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
3
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
10
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
5
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
2
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
1
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
6
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
10
°
врнежМожност за врнежи
70 %
Ноќе
7
°
дождМожност за врнежи
70 %
До пладне
7
°
дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
3
°
дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
3
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
2
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
1
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
0
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-2
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
-1
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
-1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-4
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
-3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
4
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
-3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес8.12
9
°
2
°
делумно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
20 %
утре9.12
8
°
-2
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
0 %
недела10.12
10
°
-1
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
50 %
понеделник11.12
10
°
0
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
10 %
вторник12.12
12
°
1
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
5 %
среда13.12
13
°
1
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
20 %
четврток14.12
12
°
3
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
20 %
петок15.12
12
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
50 %
сабота16.12
10
°
7
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
недела17.12
7
°
3
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
40 %
понеделник18.12
6
°
2
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
40 %
вторник19.12
5
°
0
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
20 %
среда20.12
4
°
-2
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
20 %
четврток21.12
4
°
-4
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
20 %
денес — делумно облачно
06:42 15:59
УВ индекс: 1
слаб ветер од СЗ (4 м/с)

Прогноза за 14 дена

Пе
2
9
Са
-2
8
Не
-1
10
По
0
10
Вт
1
12
Ср
1
13
Че
3
12
Пе
7
12
Са
7
10
Не
3
7
По
2
6
Вт
0
5
Ср
-2
4
Че
-4
4
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

денес
06:54 локално време
Сонце
06:42
15:59
Месечина
01:44
13:11
Спуштање полумесечине

Мерења во регионот

Berovo (836m)
-1.1°
облачно
Ветер С 3 м/с

Stip (327m)
облачно
Ветер СЗ 7 м/с

УВ индекс

денес
1
низок

Полен

none

Квалитет на воздухот

веднаш Многу добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар