Република Северна Македонија 23 февруари, во 07:13
90 мин. Времето
делумно облачно
08:00
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
11:00
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
00:00
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
01:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
02:00
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
03:00
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
04:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
05:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
06:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
07:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
10:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
11:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
12:00
13
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
13:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
14:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
15:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
18:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
19:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
20:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
21:00
8
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
22:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
23:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Попладне
14
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
8
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
дождМожност за врнежи
70 %
Во вечер
10
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Ноќе
8
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
15
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Во вечер
10
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
10
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
9
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
7
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
денес23.02
15
°
2
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
20 %
утре24.02
14
°
5
°
слаб дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
60 %
недела25.02
15
°
6
°
слаб дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
70 %
понеделник26.02
15
°
8
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
50 %
вторник27.02
17
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
20 %
среда28.02
15
°
5
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
50 %
четврток29.02
13
°
7
°
слаб дожд
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
60 %
петок1.03
12
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
40 %
сабота2.03
14
°
6
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
недела3.03
15
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
понеделник4.03
13
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
30 %
вторник5.03
12
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
40 %
среда6.03
13
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
четврток7.03
13
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
денес — делумно облачно
06:19 17:16
УВ индекс: 2
слаб ветер од СИ (3 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Пе
2
15
Са
5
14
Не
6
15
По
8
15
Вт
5
17
Ср
5
15
Че
7
13
Пе
7
12
Са
6
14
Не
7
15
По
7
13
Вт
7
12
Ср
4
13
Че
3
13
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Skopje-Petrovec aerodrom (239m)
-
Ветер 0 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
07:13 локално време
Сонце
06:19
17:16
Месечина
16:12
06:10
Растечка месечина