Ресен · Република Северна Македонија 25 februari om 13:13
90 мин. Времето
дожд
14:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
15:00
8
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
16:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
7
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
18:00
7
°
дождМожност за врнежи
80 %
19:00
6
°
слаб дождМожност за врнежи
80 %
20:00
6
°
слаб дождМожност за врнежи
80 %
21:00
6
°
дождМожност за врнежи
80 %
22:00
6
°
дождМожност за врнежи
80 %
23:00
6
°
дождМожност за врнежи
70 %
00:00
6
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
01:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
02:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
03:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
04:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
05:00
5
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
06:00
5
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
07:00
5
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
08:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
09:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
10:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
11:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
8
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
13:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
14:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
9
°
слаб дождМожност за врнежи
80 %
Во вечер
6
°
дождМожност за врнежи
80 %
Ноќе
5
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
6
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Попладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
7
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
7
°
дождМожност за врнежи
60 %
Попладне
9
°
дождМожност за врнежи
70 %
Во вечер
7
°
дождМожност за врнежи
90 %
Ноќе
5
°
дождМожност за врнежи
90 %
До пладне
6
°
дождМожност за врнежи
90 %
Попладне
7
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
4
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
8
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
10
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
денес25-02
9
°
6
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
80 %
утре26-02
9
°
5
°
слаб дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
60 %
dinsdag27-02
12
°
3
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
50 %
woensdag28-02
12
°
5
°
претежно облачно
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
50 %
donderdag29-02
9
°
7
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
80 %
vrijdag01-03
7
°
5
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
90 %
zaterdag02-03
11
°
4
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
40 %
zondag03-03
11
°
5
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
20 %
maandag04-03
9
°
5
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
dinsdag05-03
8
°
5
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
woensdag06-03
9
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
donderdag07-03
8
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
vrijdag08-03
10
°
4
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
zaterdag09-03
9
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
денес — дожд
во текот на денот
80 % | 2-5 мм | 5 h
06:16 17:20
УВ индекс: 0
навечер / ноќе
80 % | 2-5 мм | 4 h
слаб ветер од ЈИ (5 м/с)
налети до 11 м/с

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
6
9
По
5
9
Вт
3
12
Ср
5
12
Че
7
9
Пе
5
7
Са
4
11
Не
5
11
По
5
9
Вт
5
8
Ср
5
9
Че
4
8
Пе
4
10
Са
6
9
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Bitola (589m)
-3°
јасно
Ветер ЈЗ 1 м/с

Ohrid-aerodrom (700m)
-2.7°
јасно
Ветер СЗ 2 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
13:13 локално време
Сонце
06:16
17:20
Месечина
18:19
06:53
Опаѓање на месечината