Мои локации
Пробиштип · Република Северна Македонија 30 септември, во 21:47
16°
90 мин. Времето
јасно
22:00
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
23:00
14
°
јасноМожност за врнежи
0 %
00:00
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %
01:00
12
°
јасноМожност за врнежи
0 %
02:00
12
°
јасноМожност за врнежи
0 %
03:00
11
°
јасноМожност за врнежи
0 %
04:00
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
05:00
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
06:00
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
07:00
10
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
08:00
13
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
09:00
17
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
10:00
19
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
11:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
12:00
22
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
13:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
14:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
15:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
16:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
17:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
18:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
19:00
17
°
јасноМожност за врнежи
5 %
20:00
16
°
јасноМожност за врнежи
5 %
21:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
22:00
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
23:00
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
Во вечер
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
5 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
21
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Во вечер
12
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
14
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
13
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
14
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
6
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
14
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
6
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
14
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
7
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
14
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
10 %
утре1.10
23
°
10
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
5 %
понеделник2.10
21
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
вторник3.10
22
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
5 %
среда4.10
24
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
четврток5.10
22
°
11
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
50 %
петок6.10
23
°
8
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
сабота7.10
23
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
недела8.10
24
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
понеделник9.10
23
°
6
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
вторник10.10
24
°
6
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
среда11.10
23
°
7
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
четврток12.10
24
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
петок13.10
25
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
сабота14.10
24
°
9
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
утре — сончево
06:27 18:12
УВ индекс: 5
слаб ветер од С (5 м/с)

Прогноза за 14 дена

Не
10
23
По
8
21
Вт
8
22
Ср
8
24
Че
11
22
Пе
8
23
Са
10
23
Не
8
24
По
6
23
Вт
6
24
Ср
7
23
Че
8
24
Пе
8
25
Са
9
24
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

утре
21:47 локално време
Сонце
06:27
18:12
Месечина
19:16
08:43
Опаѓање на месечината

Мерења во регионот

Kriva Palanka (696m)
16.2°
јасно
Ветер СИ 4 м/с

Stip (327m)
21.7°
јасно
Ветер СИ 2 м/с

Skopje-Petrovec (239m)
22°
претежно јасно
Ветер 0 м/с

УВ индекс

утре
5
умерен

Полен

ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар