Мои локации
Ново Село · Република Северна Македонија 30 September at 22:09
20°
90 мин. Времето
јасно
23:00
19
°
јасноМожност за врнежи
0 %
00:00
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
01:00
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
02:00
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
03:00
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
04:00
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
05:00
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
06:00
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
07:00
15
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
08:00
17
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
09:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
10:00
22
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
11:00
24
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
12:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
13:00
26
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
14:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
15:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
16:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
17:00
26
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
18:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
19:00
23
°
јасноМожност за врнежи
0 %
20:00
22
°
јасноМожност за врнежи
0 %
21:00
21
°
јасноМожност за врнежи
0 %
22:00
20
°
јасноМожност за врнежи
0 %
23:00
19
°
јасноМожност за врнежи
0 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
5 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
5 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
5 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
5 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
5 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
19
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
19
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
утре01/10
27
°
15
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
5 %
Monday02/10
26
°
15
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
5 %
Tuesday03/10
25
°
13
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
5 %
Wednesday04/10
26
°
13
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
Thursday05/10
27
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
Friday06/10
26
°
16
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
Saturday07/10
26
°
16
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
Sunday08/10
26
°
14
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
Monday09/10
26
°
13
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
Tuesday10/10
26
°
13
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
Wednesday11/10
27
°
13
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
Thursday12/10
28
°
14
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
Friday13/10
28
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
Saturday14/10
28
°
14
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
утре — сончево
06:24 18:11
УВ индекс: 5
слаб ветер од СЗ (4 м/с)

Прогноза за 14 дена

Не
15
27
По
15
26
Вт
13
25
Ср
13
26
Че
14
27
Пе
16
26
Са
16
26
Не
14
26
По
13
26
Вт
13
26
Ср
13
27
Че
14
28
Пе
14
28
Са
14
28
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

утре
22:09 локално време
Сонце
06:24
18:11
Месечина
19:16
08:39
Опаѓање на месечината

Мерења во регионот

Sandanski (207m)
23.1°
претежно јасно
Ветер И 2 м/с

Berovo (836m)
13.5°
јасно
Ветер И 2 м/с

УВ индекс

утре
5
умерен

Полен

none

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар