Неготино · Република Северна Македонија 25 февруари, во 14:16
14°
90 мин. Времето
претежно облачно
15:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
18:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
19:00
12
°
дождМожност за врнежи
70 %
20:00
12
°
дождМожност за врнежи
70 %
21:00
11
°
дождМожност за врнежи
70 %
22:00
11
°
дождМожност за врнежи
70 %
23:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
00:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
01:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
02:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
03:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
04:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
05:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
06:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
07:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
08:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
09:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
10:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
11:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
12:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
16
°
дождМожност за врнежи
70 %
Во вечер
11
°
дождМожност за врнежи
70 %
Ноќе
9
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
12
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
11
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
13
°
дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
17
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Во вечер
13
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
11
°
пороен дождМожност за врнежи
80 %
До пладне
12
°
дождМожност за врнежи
80 %
Попладне
13
°
дождМожност за врнежи
80 %
Во вечер
10
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
Ноќе
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
2
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес25.02
16
°
10
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
утре26.02
17
°
9
°
претежно облачно
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
50 %
вторник27.02
19
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
среда28.02
16
°
9
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
50 %
четврток29.02
17
°
11
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
петок1.03
13
°
11
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
80 %
сабота2.03
16
°
8
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
40 %
недела3.03
16
°
10
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник4.03
14
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
вторник5.03
13
°
6
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
среда6.03
15
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
20 %
четврток7.03
16
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
петок8.03
17
°
2
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
сабота9.03
14
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
денес — дожд
во текот на денот
70 % | 2-5 мм | 3 h
06:12 17:16
УВ индекс: 0
навечер / ноќе
70 % | 2-5 мм | 3 h
слаб ветер од ЈИ (5 м/с)
налети до 11 м/с

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
10
16
По
9
17
Вт
5
19
Ср
9
16
Че
11
17
Пе
11
13
Са
8
16
Не
10
16
По
7
14
Вт
6
13
Ср
4
15
Че
4
16
Пе
2
17
Са
4
14
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Štip (327m)
1.9°
претежно јасно
Ветер И 1 м/с

Prilep (674m)
-0.3°
јасно
Ветер СИ 1 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
14:16 локално време
Сонце
06:12
17:16
Месечина
18:14
06:49
Опаѓање на месечината