Липково · Република Северна Македонија 25 февруари, во 12:12
14°
90 мин. Времето
облачно
13:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
14:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
13
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
17:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
18:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
19:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
20:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
21:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
22:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
00:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
01:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
02:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
03:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
04:00
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
05:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
06:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
07:00
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
11
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
11:00
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
19:00
10
°
јасноМожност за врнежи
10 %
20:00
10
°
јасноМожност за врнежи
10 %
21:00
9
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
7
°
јасноМожност за врнежи
10 %
23:00
6
°
јасноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
17
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
10
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
До пладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
3
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
9
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
До пладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
11
°
дождМожност за врнежи
90 %
Ноќе
9
°
дождМожност за врнежи
90 %
До пладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
1
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес25.02
17
°
12
°
слаб дожд
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
60 %
утре26.02
16
°
6
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
20 %
вторник27.02
17
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
среда28.02
15
°
6
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
50 %
четврток29.02
16
°
10
°
слаб дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
60 %
петок1.03
14
°
9
°
претежно облачно
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
50 %
сабота2.03
14
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
недела3.03
15
°
7
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник4.03
14
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
вторник5.03
13
°
4
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
среда6.03
14
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
четврток7.03
15
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
петок8.03
17
°
1
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
сабота9.03
16
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
20 %
денес — слаб дожд
во текот на денот
60 % | 0-1 мм | 0-1 h
06:15 17:17
УВ индекс: 1
навечер / ноќе
60 % | 0-1 мм | 1 h
слаб ветер од Ј (5 м/с)
налети до 11 м/с

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
12
17
По
6
16
Вт
3
17
Ср
6
15
Че
10
16
Пе
9
14
Са
6
14
Не
7
15
По
5
14
Вт
4
13
Ср
3
14
Че
3
15
Пе
1
17
Са
3
16
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Skopje-Petrovec aerodrom (239m)
-
Ветер 0 м/с

Vranje (434m)
0.2°
-
Ветер ЈИ 1 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
12:12 локално време
Сонце
06:15
17:17
Месечина
18:15
06:52
Опаѓање на месечината