Крива Паланка · Република Северна Македонија 20 мај, во 05:48
14°
90 мин. Времето
облачно
06:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
07:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
08:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
09:00
17
°
врнежиМожност за врнежи
60 %
10:00
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
11:00
19
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
21
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
13:00
22
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
14:00
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
22
°
громМожност за врнежи
60 %
17:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
18:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
20:00
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
21:00
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
00:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
01:00
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
02:00
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
03:00
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
04:00
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
05:00
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
06:00
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
07:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
09:00
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
10:00
20
°
врнежМожност за врнежи
50 %
11:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
13:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
24
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
16:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
40 %
17:00
24
°
врнежМожност за врнежи
50 %
18:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
40 %
19:00
22
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
20:00
19
°
јасноМожност за врнежи
30 %
21:00
17
°
јасноМожност за врнежи
40 %
22:00
16
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
23:00
15
°
јасноМожност за врнежи
40 %
Предупредување за опасно време Од попладне голема шанса за грмежи

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
17
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Попладне
23
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
19
°
громМожност за врнежи
60 %
Попладне
24
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
21
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
22
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
врнежМожност за врнежи
70 %
Во вечер
15
°
грмежиМожност за врнежи
70 %
Ноќе
13
°
врнежи од дождМожност за врнежи
70 %
До пладне
15
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Попладне
20
°
громМожност за врнежи
70 %
Во вечер
14
°
врнежи од дождМожност за врнежи
70 %
Ноќе
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
19
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
20 %
денес20.05
23
°
13
°
гром
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
60 %
утре21.05
25
°
13
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
50 %
среда22.05
24
°
13
°
гром
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
60 %
четврток23.05
21
°
8
°
гром
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
60 %
петок24.05
22
°
8
°
гром
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
60 %
сабота25.05
23
°
8
°
гром
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
70 %
недела26.05
20
°
13
°
гром
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
70 %
понеделник27.05
19
°
12
°
гром
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
60 %
вторник28.05
20
°
12
°
претежно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
50 %
среда29.05
23
°
12
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
четврток30.05
24
°
13
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
30 %
петок31.05
23
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
30 %
сабота1.06
23
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
30 %
недела2.06
24
°
14
°
сончево
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
30 %
денес — гром
во текот на денот
60 % | 2-5 мм | 1 h
05:04 19:50
УВ индекс: 3
навечер / ноќе
20 % | претежно суво
слаб ветер од ЈЗ (3 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

По
13
23
Вт
13
25
Ср
13
24
Че
8
21
Пе
8
22
Са
8
23
Не
13
20
По
12
19
Вт
12
20
Ср
12
23
Че
13
24
Пе
14
23
Са
14
23
Не
14
24
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Kriva Palanka (696m)
13.7°
слаб дожд
Ветер СИ 3 м/с

Štip (327m)
16.3°
делумно облачно
Ветер И 2 м/с

Vranje (434m)
15.2°
-
Ветер СЗ 1 м/с

Претходни податоци Крива Паланка

Метеоролошка станица Kriva Palanka

ДождРадар

Астро-инфо

денес
05:48 локално време
Сонце
05:04
19:50
Месечина
16:51
03:18
Растечка месечина