Кратово · Република Северна Македонија 25 февруари, во 13:16
13°
90 мин. Времето
облачно
14:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
16:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
20:00
8
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
21:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
22:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
23:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
00:00
7
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
01:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
02:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
03:00
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
04:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
05:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
06:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
07:00
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
11:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
18:00
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
19:00
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
20:00
8
°
јасноМожност за врнежи
10 %
21:00
6
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
5
°
јасноМожност за врнежи
10 %
23:00
5
°
јасноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
13
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
8
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
5
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
6
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
2
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Во вечер
7
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
6
°
дождМожност за врнежи
70 %
До пладне
8
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
10
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
Во вечер
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
6
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
6
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
1
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес25.02
13
°
8
°
слаб дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
70 %
утре26.02
13
°
5
°
претежно облачно
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
20 %
вторник27.02
15
°
2
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
20 %
среда28.02
15
°
3
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
20 %
четврток29.02
14
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
2 h
Можност за врнежи
50 %
петок1.03
10
°
6
°
слаб дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
сабота2.03
12
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
50 %
недела3.03
13
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник4.03
12
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
вторник5.03
11
°
2
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
среда6.03
12
°
2
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
четврток7.03
12
°
2
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
петок8.03
14
°
1
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
сабота9.03
14
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
денес — слаб дожд
во текот на денот
70 % | 0-1 мм | 0-1 h
06:13 17:14
УВ индекс: 0
навечер / ноќе
50 % | <1 мм | <1 h
слаб ветер од Ј (5 м/с)
налети до 12 м/с

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
8
13
По
5
13
Вт
2
15
Ср
3
15
Че
7
14
Пе
6
10
Са
6
12
Не
5
13
По
4
12
Вт
2
11
Ср
2
12
Че
2
12
Пе
1
14
Са
3
14
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Kriva Palanka (696m)
0.8°
претежно јасно
Ветер СИ 2 м/с

Štip (327m)
1.9°
претежно јасно
Ветер И 1 м/с

Vranje (434m)
0.2°
-
Ветер ЈИ 1 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
13:16 локално време
Сонце
06:13
17:14
Месечина
18:13
06:49
Опаѓање на месечината