Мои локации
Република Северна Македонија 30 септември, во 22:32
20°
90 мин. Времето
делумно облачно
23:00
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
00:00
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
01:00
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
02:00
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
03:00
13
°
јасноМожност за врнежи
5 %
04:00
13
°
јасноМожност за врнежи
5 %
05:00
13
°
јасноМожност за врнежи
5 %
06:00
12
°
јасноМожност за врнежи
5 %
07:00
12
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
08:00
14
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
09:00
18
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
10:00
21
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
11:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
12:00
24
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
13:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
14:00
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
15:00
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
16:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
17:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
18:00
24
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
19:00
21
°
јасноМожност за врнежи
10 %
20:00
20
°
јасноМожност за врнежи
10 %
21:00
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
28
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
19
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
10
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
10
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
29
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
утре1.10
26
°
12
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
понеделник2.10
25
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
вторник3.10
26
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
среда4.10
28
°
12
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
5 %
четврток5.10
26
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
50 %
петок6.10
26
°
11
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
сабота7.10
26
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
недела8.10
26
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник9.10
28
°
6
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
вторник10.10
28
°
6
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
среда11.10
27
°
6
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
четврток12.10
28
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
петок13.10
29
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
сабота14.10
28
°
9
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
30 %
утре — сончево
06:30 18:16
УВ индекс: 5
слаб ветер од СЗ (3 м/с)

Прогноза за 14 дена

Не
12
26
По
11
25
Вт
8
26
Ср
12
28
Че
14
26
Пе
11
26
Са
11
26
Не
9
26
По
6
28
Вт
6
28
Ср
6
27
Че
8
28
Пе
9
29
Са
9
28
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

утре
22:32 локално време
Сонце
06:30
18:16
Месечина
19:20
08:46
Опаѓање на месечината

Мерења во регионот

Skopje-Petrovec (239m)
22°
претежно јасно
Ветер 0 м/с

УВ индекс

утре
5
умерен

Полен

ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар