Мои локации
Кичево · Република Северна Македонија 24 септември, во 16:41
27°
90 мин. Времето
облачно
17:00
26
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
20:00
21
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
21:00
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
22:00
19
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
23:00
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
00:00
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
01:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
02:00
16
°
дождМожност за врнежи
60 %
03:00
16
°
дождМожност за врнежи
70 %
04:00
16
°
грмежиМожност за врнежи
70 %
05:00
16
°
дождМожност за врнежи
70 %
06:00
16
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
07:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
08:00
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
09:00
18
°
врнежиМожност за врнежи
60 %
10:00
20
°
врнежМожност за врнежи
60 %
11:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
13:00
22
°
врнежМожност за врнежи
50 %
14:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
15:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
23
°
врнежМожност за врнежи
50 %
17:00
20
°
громМожност за врнежи
60 %
18:00
19
°
врнежМожност за врнежи
60 %
19:00
17
°
врнежМожност за врнежи
60 %
20:00
17
°
врнежМожност за врнежи
60 %
21:00
16
°
врнежМожност за врнежи
70 %
22:00
16
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
23:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
29
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
20
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
Ноќе
16
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
До пладне
18
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Попладне
23
°
громМожност за врнежи
70 %
Во вечер
16
°
врнежМожност за врнежи
70 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
40 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Во вечер
14
°
јасноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
денес24.09
29
°
16
°
гром
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
60 %
утре25.09
23
°
16
°
гром
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
70 %
вторник26.09
25
°
12
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
среда27.09
24
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
четврток28.09
24
°
10
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
50 %
петок29.09
24
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
сабота30.09
23
°
9
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
недела1.10
23
°
13
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
30 %
понеделник2.10
24
°
13
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
30 %
вторник3.10
25
°
12
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
среда4.10
21
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
четврток5.10
18
°
9
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
40 %
петок6.10
19
°
10
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
30 %
сабота7.10
19
°
11
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
40 %
денес — гром
во текот на денот
60 % | 0-1 мм | 0-1 h
06:25 18:30
УВ индекс: 3
навечер / ноќе
70 % | 10-20 мм | 3 h
умерен ветер од Ј (6 м/с)
налети до 13 м/с

Прогноза за 14 дена

Не
16
29
По
16
23
Вт
12
25
Ср
10
24
Че
10
24
Пе
9
24
Са
9
23
Не
13
23
По
13
24
Вт
12
25
Ср
14
21
Че
9
18
Пе
10
19
Са
11
19
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку
Астро-инфо
денес
16:41 локално време
Сонце
06:25
18:30
Месечина
16:04
00:40
Растечка месечина

Мерења во регионот

Peshkopia (660m)
26°
облачно
Ветер З 2 м/с
УВ индекс
денес
3
умерен
Полен
ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме
Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар