Мои локации
Кавадарци · Република Северна Македонија 24 settembre alle ore 15:52
28°
90 мин. Времето
облачно
16:00
28
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
17:00
28
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
20:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
21:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
22:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
22
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
00:00
21
°
врнежиМожност за врнежи
50 %
01:00
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
02:00
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
03:00
19
°
врнежи од дождМожност за врнежи
60 %
04:00
19
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
05:00
19
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
06:00
19
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
07:00
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
08:00
18
°
врнежиМожност за врнежи
50 %
09:00
19
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
10:00
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
11:00
21
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
22
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
13:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
14:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
16:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
18:00
19
°
громМожност за врнежи
60 %
19:00
19
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
20:00
18
°
врнежМожност за врнежи
60 %
21:00
18
°
дождМожност за врнежи
60 %
22:00
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
28
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
24
°
грмежиМожност за врнежи
50 %
Ноќе
18
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
До пладне
19
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
18
°
грмежиМожност за врнежи
70 %
Ноќе
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
29
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
32
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
денес24/09
28
°
18
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
50 %
утре25/09
24
°
18
°
гром
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
70 %
martedì26/09
27
°
16
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
mercoledì27/09
26
°
15
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
giovedì28/09
26
°
15
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
venerdì29/09
26
°
15
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
sabato30/09
28
°
15
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
domenica01/10
27
°
15
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
30 %
lunedì02/10
29
°
15
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
martedì03/10
32
°
14
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
mercoledì04/10
27
°
17
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
giovedì05/10
24
°
13
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
venerdì06/10
24
°
13
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
sabato07/10
26
°
13
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
денес — претежно облачно
во текот на денот
50 % | претежно суво
06:20 18:26
УВ индекс: 2
навечер / ноќе
60 % | 2-5 мм | 3 h
слаб ветер од И (4 м/с)

Прогноза за 14 дена

Не
18
28
По
18
24
Вт
16
27
Ср
15
26
Че
15
26
Пе
15
26
Са
15
28
Не
15
27
По
15
29
Вт
14
32
Ср
17
27
Че
13
24
Пе
13
24
Са
13
26
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку
Астро-инфо
денес
15:52 локално време
Сонце
06:20
18:26
Месечина
15:59
00:36
Растечка месечина

Мерења во регионот

Stip (327m)
28°
делумно облачно
Ветер ЈИ 8 м/с
Налетите на ветрот 13 м/с

Prilep (674m)
18.9°
делумно облачно
Ветер J 2 м/с
УВ индекс
денес
2
низок
Полен
ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме
Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар