Гостивар · Република Северна Македонија 25 февруари, во 14:17
12°
90 мин. Времето
слаб дожд
15:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
16:00
11
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
17:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
18:00
10
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
19:00
9
°
дождМожност за врнежи
70 %
20:00
9
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
21:00
8
°
слаб дождМожност за врнежи
70 %
22:00
8
°
дождМожност за врнежи
80 %
23:00
8
°
дождМожност за врнежи
70 %
00:00
8
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
01:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
02:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
03:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
04:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
05:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
06:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
07:00
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
11:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
12
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
17:00
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
18:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
13
°
дождМожност за врнежи
70 %
Во вечер
8
°
дождМожност за врнежи
70 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
7
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
9
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
8
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
До пладне
9
°
дождМожност за врнежи
70 %
Попладне
11
°
дождМожност за врнежи
70 %
Во вечер
9
°
дождМожност за врнежи
70 %
Ноќе
7
°
пороен дождМожност за врнежи
90 %
До пладне
8
°
дождМожност за врнежи
90 %
Попладне
10
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
8
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
13
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Во вечер
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
13
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
2
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
7
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
1
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
6
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
2
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
7
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
денес25.02
13
°
8
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
утре26.02
12
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
50 %
вторник27.02
14
°
3
°
претежно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
50 %
среда28.02
14
°
7
°
претежно облачно
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
50 %
четврток29.02
11
°
8
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
70 %
петок1.03
10
°
7
°
дожд
часови на сонцето
0 h
Можност за врнежи
90 %
сабота2.03
13
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
50 %
недела3.03
13
°
5
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник4.03
13
°
4
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
вторник5.03
11
°
3
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
30 %
среда6.03
14
°
2
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
четврток7.03
14
°
1
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
петок8.03
17
°
1
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
сабота9.03
15
°
2
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
денес — дожд
во текот на денот
70 % | 2-5 мм | 3 h
06:18 17:20
УВ индекс: 0
навечер / ноќе
80 % | 1-2 мм | 2 h
слаб ветер од ЈИ (3 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
8
13
По
7
12
Вт
3
14
Ср
7
14
Че
8
11
Пе
7
10
Са
5
13
Не
5
13
По
4
13
Вт
3
11
Ср
2
14
Че
1
14
Пе
1
17
Са
2
15
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Peshkopia (660m)
0.8°
јасно
Ветер 0 м/с

ДождРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија
Повеќе детали

Квалитет на воздухот

веднаш Добро
Повеќе детали

Астро-инфо

денес
14:17 локално време
Сонце
06:18
17:20
Месечина
18:19
06:55
Опаѓање на месечината