Струга · Република Северна Македонија 21 јули, во 12:33
29°
90 мин. Времето
делумно облачно
13:00
29
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
14:00
30
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
15:00
31
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
16:00
31
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
17:00
31
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
18:00
30
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
19:00
29
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
20:00
26
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
21:00
23
°
јасноМожност за врнежи
0 %
22:00
22
°
јасноМожност за врнежи
0 %
23:00
20
°
јасноМожност за врнежи
0 %
00:00
20
°
јасноМожност за врнежи
0 %
01:00
18
°
јасноМожност за врнежи
0 %
02:00
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
03:00
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
04:00
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
05:00
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
06:00
16
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
07:00
19
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
08:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
09:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
10:00
27
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
11:00
28
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
12:00
30
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
13:00
31
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
14:00
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
15:00
33
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
16:00
33
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
17:00
33
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
18:00
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
19:00
30
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
20:00
26
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
21:00
24
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
23
°
јасноМожност за врнежи
20 %
23:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
32
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
23
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
16
°
јасноМожност за врнежи
5 %
До пладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
33
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Во вечер
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
40 %
Попладне
31
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
31
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
29
°
громМожност за врнежи
70 %
Во вечер
19
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
Ноќе
16
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
До пладне
21
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Попладне
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
24
°
јасноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
28
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
26
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
30
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
27
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
30
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
26
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
33
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
32
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
32
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
денес21.07
32
°
15
°
сончево
часови на сонцето
14 h
Можност за врнежи
10 %
утре22.07
33
°
16
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
10 %
вторник23.07
31
°
19
°
гром
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
60 %
среда24.07
31
°
17
°
гром
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
60 %
четврток25.07
29
°
17
°
гром
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
70 %
петок26.07
27
°
16
°
врнеж
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
60 %
сабота27.07
28
°
18
°
сончево
часови на сонцето
14 h
Можност за врнежи
20 %
недела28.07
30
°
19
°
сончево
часови на сонцето
14 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник29.07
30
°
20
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
20 %
вторник30.07
33
°
19
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
20 %
среда31.07
32
°
18
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
30 %
четврток1.08
32
°
18
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
30 %
петок2.08
32
°
18
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
30 %
сабота3.08
32
°
18
°
сончево
часови на сонцето
13 h
Можност за врнежи
20 %
денес — сончево
05:22 20:03
УВ индекс: 8
слаб ветер од ЈЗ (4 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

Не
15
32
По
16
33
Вт
19
31
Ср
17
31
Че
17
29
Пе
16
27
Са
18
28
Не
19
30
По
20
30
Вт
19
33
Ср
18
32
Че
18
32
Пе
18
32
Са
18
32
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Ohrid-aerodrom (700m)
30°
претежно јасно
Ветер ЈИ 4 м/с

Bitola (589m)
32.7°
претежно јасно
Ветер ЈИ 3 м/с

Претходни податоци

Метеоролошка станица Ohrid-aerodrom

ДождРадар

Астро-инфо

денес
12:33 локално време
Сонце
05:22
20:03
14h 41мин
Месечина
20:39
04:47
Полна месечина