Делчево · Република Северна Македонија 20 мај, во 03:58
14°
90 мин. Времето
претежно облачно
04:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
05:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
06:00
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
07:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
08:00
17
°
врнежМожност за врнежи
50 %
09:00
19
°
врнежМожност за врнежи
50 %
10:00
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
11:00
21
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
12:00
22
°
врнежМожност за врнежи
50 %
13:00
22
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
14:00
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
22
°
громМожност за врнежи
60 %
17:00
21
°
врнежМожност за врнежи
50 %
18:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
19:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
20:00
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
21:00
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
00:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
01:00
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
02:00
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
03:00
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
04:00
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
05:00
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
06:00
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
07:00
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
08:00
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
09:00
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
10:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
11:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
14:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
15:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
16:00
25
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
17:00
24
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
18:00
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
19:00
22
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
20:00
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
21:00
18
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
23:00
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Предупредување за опасно време Од попладне голема шанса за грмежи

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Ноќе
13
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
До пладне
19
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Попладне
23
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
16
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
21
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
22
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
17
°
дождМожност за врнежи
60 %
Ноќе
14
°
слаб дождМожност за врнежи
60 %
До пладне
16
°
врнежМожност за врнежи
70 %
Попладне
20
°
громМожност за врнежи
80 %
Во вечер
15
°
врнежи од дождМожност за врнежи
70 %
Ноќе
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
19
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
21
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
19
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
денес20.05
23
°
13
°
гром
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
60 %
утре21.05
25
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
среда22.05
26
°
12
°
гром
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
60 %
четврток23.05
21
°
11
°
гром
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
60 %
петок24.05
22
°
10
°
гром
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
60 %
сабота25.05
24
°
9
°
гром
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
60 %
недела26.05
20
°
14
°
гром
часови на сонцето
3 h
Можност за врнежи
80 %
понеделник27.05
19
°
12
°
гром
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
60 %
вторник28.05
21
°
12
°
гром
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
60 %
среда29.05
23
°
12
°
делумно облачно
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
20 %
четврток30.05
24
°
13
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
30 %
петок31.05
24
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
30 %
сабота1.06
24
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
30 %
недела2.06
25
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
30 %
денес — гром
во текот на денот
60 % | 2-5 мм | 1 h
05:03 19:48
УВ индекс: 3
навечер / ноќе
20 % | претежно суво
слаб ветер од Ј (3 м/с)

ВетерРадар

Прогноза за 14 дена

По
13
23
Вт
14
25
Ср
12
26
Че
11
21
Пе
10
22
Са
9
24
Не
14
20
По
12
19
Вт
12
21
Ср
12
23
Че
13
24
Пе
14
24
Са
14
24
Не
14
25
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

ТемператураРадар

Мерења во регионот

Berovo (836m)
10.9°
облачно
Ветер 0 м/с

Kriva Palanka (696m)
13°
претежно јасно
Ветер СИ 2 м/с

Štip (327m)
16.6°
делумно облачно
Ветер СЗ 1 м/с

Sandanski (207m)
15.9°
претежно јасно
Ветер И 1 м/с

Претходни податоци Делчево

Метеоролошка станица Berovo

ДождРадар

Астро-инфо

денес
03:58 локално време
Сонце
05:03
19:48
Месечина
16:49
03:16
Растечка месечина