Мои локации
Чучер-Сандево · Република Северна Македонија 30 септември, во 20:26
19°
90 мин. Времето
неколку облаци
21:00
18
°
јасноМожност за врнежи
5 %
22:00
17
°
јасноМожност за врнежи
10 %
23:00
16
°
јасноМожност за врнежи
10 %
00:00
15
°
јасноМожност за врнежи
10 %
01:00
14
°
јасноМожност за врнежи
10 %
02:00
13
°
јасноМожност за врнежи
10 %
03:00
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
04:00
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
05:00
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
06:00
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
07:00
11
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
08:00
13
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
09:00
16
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
10:00
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
11:00
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
12:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
13:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
14:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
16:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
17:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
18:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
19:00
18
°
јасноМожност за врнежи
10 %
20:00
16
°
јасноМожност за врнежи
10 %
21:00
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
14
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
утре1.10
23
°
11
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник2.10
22
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
вторник3.10
23
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
среда4.10
25
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
четврток5.10
22
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
50 %
петок6.10
24
°
11
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
сабота7.10
24
°
12
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
недела8.10
23
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник9.10
24
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
вторник10.10
24
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
среда11.10
24
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
четврток12.10
25
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
петок13.10
25
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
сабота14.10
24
°
11
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
30 %
утре — делумно облачно
06:30 18:16
УВ индекс: 4
слаб ветер од С (5 м/с)
налети до 11 м/с

Прогноза за 14 дена

Не
11
23
По
11
22
Вт
9
23
Ср
10
25
Че
14
22
Пе
11
24
Са
12
24
Не
10
23
По
9
24
Вт
9
24
Ср
9
24
Че
10
25
Пе
11
25
Са
11
24
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

утре
20:26 локално време
Сонце
06:30
18:16
Месечина
19:20
08:47
Опаѓање на месечината

Мерења во регионот

Skopje-Petrovec (239m)
24.3°
претежно јасно
Ветер С 5 м/с

УВ индекс

утре
4
умерен

Полен

ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар