Мои локации
Гостивар · Република Северна Македонија 30 септември, во 22:21
14°
90 мин. Времето
јасно
23:00
14
°
јасноМожност за врнежи
0 %
00:00
13
°
јасноМожност за врнежи
0 %
01:00
11
°
јасноМожност за врнежи
0 %
02:00
11
°
јасноМожност за врнежи
0 %
03:00
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
04:00
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
05:00
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
06:00
9
°
јасноМожност за врнежи
0 %
07:00
9
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
08:00
12
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
09:00
16
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
10:00
18
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
11:00
20
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
12:00
21
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
13:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
14:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
15:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
16:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
17:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
18:00
21
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
19:00
18
°
јасноМожност за врнежи
5 %
20:00
17
°
јасноМожност за врнежи
5 %
21:00
16
°
јасноМожност за врнежи
5 %
22:00
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
23:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
12
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
22
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
утре1.10
23
°
9
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
понеделник2.10
22
°
12
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
вторник3.10
23
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
среда4.10
26
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
5 %
четврток5.10
22
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
50 %
петок6.10
23
°
13
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
сабота7.10
22
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
недела8.10
22
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник9.10
23
°
7
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
вторник10.10
23
°
7
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
среда11.10
23
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
четврток12.10
24
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
петок13.10
24
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
сабота14.10
23
°
10
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
30 %
утре — сончево
06:32 18:18
УВ индекс: 5
слаб ветер од СИ (4 м/с)

Прогноза за 14 дена

Не
9
23
По
12
22
Вт
9
23
Ср
10
26
Че
14
22
Пе
13
23
Са
10
22
Не
9
22
По
7
23
Вт
7
23
Ср
8
23
Че
8
24
Пе
9
24
Са
10
23
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

утре
22:21 локално време
Сонце
06:32
18:18
Месечина
19:22
08:48
Опаѓање на месечината

УВ индекс

утре
5
умерен

Полен

ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар