Мои локации
Боговиње · Република Северна Македонија 30 септември, во 22:20
15°
90 мин. Времето
јасно
23:00
15
°
јасноМожност за врнежи
0 %
00:00
14
°
јасноМожност за врнежи
0 %
01:00
12
°
јасноМожност за врнежи
0 %
02:00
12
°
јасноМожност за врнежи
0 %
03:00
12
°
јасноМожност за врнежи
0 %
04:00
11
°
јасноМожност за врнежи
0 %
05:00
11
°
јасноМожност за врнежи
0 %
06:00
10
°
јасноМожност за врнежи
0 %
07:00
10
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
08:00
13
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
09:00
16
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
10:00
19
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
11:00
21
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
12:00
21
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
13:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
14:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
15:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
16:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
17:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
18:00
21
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
19:00
19
°
јасноМожност за врнежи
10 %
20:00
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
21:00
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
22:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
10 %
23:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
0 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
0 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
0 %
Попладне
27
°
сончевоМожност за врнежи
5 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
22
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
10
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
8
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
9
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
10
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
10
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
11
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
19
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
утре1.10
23
°
10
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
понеделник2.10
23
°
11
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
вторник3.10
24
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
0 %
среда4.10
27
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
четврток5.10
22
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
50 %
петок6.10
23
°
12
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
сабота7.10
23
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
недела8.10
23
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
понеделник9.10
23
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
вторник10.10
23
°
8
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
среда11.10
24
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
четврток12.10
25
°
10
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
петок13.10
25
°
11
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
сабота14.10
24
°
11
°
сончево
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
30 %
утре — сончево
06:32 18:18
УВ индекс: 5
слаб ветер од И (4 м/с)

Прогноза за 14 дена

Не
10
23
По
11
23
Вт
8
24
Ср
11
27
Че
14
22
Пе
12
23
Са
11
23
Не
10
23
По
8
23
Вт
8
23
Ср
9
24
Че
10
25
Пе
11
25
Са
11
24
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку

Астро-инфо

утре
22:20 локално време
Сонце
06:32
18:18
Месечина
19:22
08:48
Опаѓање на месечината

УВ индекс

утре
5
умерен

Полен

ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме

Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар