Мои локации
Богданци · Република Северна Македонија 24 септември, во 15:41
29°
90 мин. Времето
облачно
16:00
29
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
17:00
29
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
28
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
20:00
25
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
21:00
24
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
22:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
23:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
00:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
01:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
02:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
03:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
04:00
21
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
05:00
21
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
06:00
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
07:00
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
08:00
21
°
врнежМожност за врнежи
60 %
09:00
22
°
врнежМожност за врнежи
60 %
10:00
24
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
11:00
25
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
12:00
26
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
13:00
27
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
14:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
15:00
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
16:00
28
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
17:00
27
°
громМожност за врнежи
60 %
18:00
25
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
19:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
20:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
21:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
22:00
21
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
23:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
30
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
24
°
грмежиМожност за врнежи
50 %
Ноќе
20
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
До пладне
22
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Попладне
28
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
22
°
слаб дождМожност за врнежи
50 %
Ноќе
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
30
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
23
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
29
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
23
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
21
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
29
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Во вечер
22
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
29
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
22
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
18
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
22
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
29
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
22
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
21
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
29
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
21
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
29
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
15
°
јасноМожност за врнежи
30 %
До пладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
32
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
20
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
27
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
14
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
24
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
26
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
денес24.09
30
°
18
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
50 %
утре25.09
28
°
20
°
гром
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
60 %
вторник26.09
30
°
16
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
среда27.09
29
°
17
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
четврток28.09
29
°
17
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
петок29.09
29
°
17
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
10 %
сабота30.09
29
°
18
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
недела1.10
29
°
17
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
30 %
понеделник2.10
29
°
17
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
вторник3.10
32
°
15
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
среда4.10
27
°
17
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
четврток5.10
24
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
петок6.10
23
°
13
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
40 %
сабота7.10
26
°
14
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
30 %
денес — делумно облачно
во текот на денот
50 % | претежно суво
06:18 18:24
УВ индекс: 3
навечер / ноќе
60 % | 1-2 мм | 2 h
слаб ветер од Ј (4 м/с)

Прогноза за 14 дена

Не
18
30
По
20
28
Вт
16
30
Ср
17
29
Че
17
29
Пе
17
29
Са
18
29
Не
17
29
По
17
29
Вт
15
32
Ср
17
27
Че
14
24
Пе
13
23
Са
14
26
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку
Астро-инфо
денес
15:41 локално време
Сонце
06:18
18:24
Месечина
15:56
00:36
Растечка месечина

Мерења во регионот

Berovo (836m)
25.1°
облачно
Ветер ЈИ 2 м/с

Stip (327m)
28°
делумно облачно
Ветер ЈИ 8 м/с
Налетите на ветрот 13 м/с
УВ индекс
денес
3
умерен
Полен
ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме
Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар