Мои локации
Битола, Република Северна Македонија 25 март, во 00:13 Полен

Битола 

90 мин. Времето
јасно
01:00
9
°
јасноМожност за врнежи
10 %
02:00
7
°
јасноМожност за врнежи
10 %
03:00
6
°
јасноМожност за врнежи
10 %
04:00
5
°
јасноМожност за врнежи
10 %
05:00
3
°
јасноМожност за врнежи
10 %
06:00
3
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
07:00
6
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
08:00
10
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
09:00
13
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
10:00
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
11:00
18
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
12:00
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
13:00
20
°
облачноМожност за врнежи
40 %
14:00
20
°
облачноМожност за врнежи
40 %
15:00
18
°
облачноМожност за врнежи
40 %
16:00
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
17:00
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
19:00
13
°
јасноМожност за врнежи
10 %
20:00
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
21:00
10
°
јасноМожност за врнежи
10 %
22:00
8
°
јасноМожност за врнежи
10 %
23:00
8
°
јасноМожност за врнежи
10 %
00:00
8
°
јасноМожност за врнежи
10 %
01:00
7
°
јасноМожност за врнежи
10 %
03:00
7
°
јасноМожност за врнежи
10 %
04:00
5
°
јасноМожност за врнежи
10 %
05:00
4
°
јасноМожност за врнежи
10 %
06:00
3
°
јасноМожност за врнежи
10 %
07:00
4
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
08:00
6
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
09:00
10
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
10:00
12
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
11:00
14
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
12:00
15
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
13:00
16
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
14:00
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
15:00
17
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
16:00
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
17:00
18
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
18:00
17
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
19:00
15
°
јасноМожност за врнежи
10 %
20:00
13
°
јасноМожност за врнежи
10 %
21:00
11
°
јасноМожност за врнежи
20 %
22:00
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
23:00
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Ноќе
3
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Попладне
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
10
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
10
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
18
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
11
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
2
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
60 %
Попладне
16
°
громМожност за врнежи
50 %
Во вечер
9
°
дождМожност за врнежи
70 %
Ноќе
4
°
дождМожност за врнежи
70 %
До пладне
4
°
врнежиМожност за врнежи
50 %
Попладне
7
°
дождМожност за врнежи
50 %
Во вечер
2
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
-5
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
0
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
10
°
облачноМожност за врнежи
10 %
Во вечер
4
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
1
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
До пладне
5
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
9
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
6
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
9
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
20
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
12
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
15
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Во вечер
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
4
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
3
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
До пладне
5
°
делумно облачноМожност за врнежи
10 %
Попладне
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
8
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
12
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
До пладне
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
Попладне
14
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
9
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
6
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
денес25.03
20
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
40 %
утре26.03
18
°
3
°
сончево
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
30 %
понеделник27.03
16
°
2
°
врнеж
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
70 %
вторник28.03
7
°
4
°
дожд
часови на сонцето
1 h
Можност за врнежи
70 %
среда29.03
10
°
-5
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
10 %
четврток30.03
15
°
1
°
сончево
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
10 %
петок31.03
20
°
6
°
сончево
часови на сонцето
12 h
Можност за врнежи
10 %
сабота1.04
18
°
9
°
делумно облачно
часови на сонцето
9 h
Можност за врнежи
30 %
недела2.04
15
°
8
°
врнеж
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
60 %
понеделник3.04
14
°
8
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
40 %
вторник4.04
8
°
4
°
делумно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
30 %
среда5.04
12
°
3
°
делумно облачно
часови на сонцето
7 h
Можност за врнежи
30 %
четврток6.04
12
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
4 h
Можност за врнежи
40 %
петок7.04
14
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
40 %
денес — делумно облачно
05:30 17:51
УВ индекс: 5
умерен ветер од З (4 м/с)

Прогноза за 14 дена

Са
3
20
Не
3
18
По
2
16
Вт
4
7
Ср
-5
10
Че
1
15
Пе
6
20
Са
9
18
Не
8
15
По
8
14
Вт
4
8
Ср
3
12
Че
6
12
Пе
6
14
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку
Астро-инфо
денес
00:13 локално време
Сонце
05:30 локално време
17:51 локално време
Месечина
07:25 локално време
22:25 локално време

Мерења во регионот

Bitola (589m)
12.5°
јасно
Ветер J 2 м/с

Florina (662m)
4.4°
-
Ветер 1 м/с
Налетите на ветрот 2 м/с
УВ индекс
денес
6
висок
Полен
силен

Квалитет на воздухот

веднаш Загадено

ВетерРадар

Предупредувања од невреме
Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар