Мои локации
Берово · Република Северна Македонија 24 септември, во 14:52
25°
90 мин. Времето
претежно облачно
15:00
25
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
16:00
25
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
17:00
24
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
20:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
21:00
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
22:00
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
23:00
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
00:00
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
01:00
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
20 %
02:00
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
03:00
17
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
04:00
17
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
05:00
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
06:00
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
07:00
16
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
08:00
16
°
врнежМожност за врнежи
50 %
09:00
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
10:00
19
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
11:00
20
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
12:00
21
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
13:00
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
14:00
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
15:00
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
16:00
23
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
17:00
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
18:00
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
40 %
20:00
18
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
21:00
17
°
јасноМожност за врнежи
40 %
22:00
17
°
јасноМожност за врнежи
30 %
23:00
16
°
јасноМожност за врнежи
20 %

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
26
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
15
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
До пладне
18
°
претежно облачноМожност за врнежи
50 %
Попладне
23
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
17
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
24
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
11
°
јасноМожност за врнежи
10 %
До пладне
14
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Попладне
21
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
50 %
Во вечер
16
°
јасноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
16
°
сончевоМожност за врнежи
10 %
Попладне
22
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
10 %
Ноќе
12
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
15
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
15
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
23
°
сончевоМожност за врнежи
30 %
Во вечер
15
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
13
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
25
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
16
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
7
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
26
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Во вечер
17
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
9
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
12
°
сончевоМожност за врнежи
20 %
Попладне
20
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Во вечер
13
°
јасноМожност за врнежи
20 %
Ноќе
6
°
јасноМожност за врнежи
20 %
До пладне
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
20 %
Попладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
11
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
18
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
13
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Ноќе
7
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
До пладне
10
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Попладне
19
°
делумно облачноМожност за врнежи
30 %
Во вечер
14
°
претежно облачноМожност за врнежи
40 %
Ноќе
7
°
врнежи од дождМожност за врнежи
60 %
денес24.09
26
°
12
°
делумно облачно
часови на сонцето
6 h
Можност за врнежи
50 %
утре25.09
23
°
15
°
претежно облачно
часови на сонцето
5 h
Можност за врнежи
50 %
вторник26.09
24
°
12
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
10 %
среда27.09
21
°
11
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
50 %
четврток28.09
22
°
12
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
50 %
петок29.09
22
°
12
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
сабота30.09
23
°
12
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
недела1.10
23
°
9
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
30 %
понеделник2.10
25
°
9
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
вторник3.10
26
°
7
°
сончево
часови на сонцето
11 h
Можност за врнежи
20 %
среда4.10
20
°
9
°
сончево
часови на сонцето
10 h
Можност за врнежи
20 %
четврток5.10
18
°
6
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
петок6.10
18
°
7
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
сабота7.10
19
°
7
°
делумно облачно
часови на сонцето
8 h
Можност за врнежи
30 %
денес — делумно облачно
06:17 18:23
УВ индекс: 3
слаб ветер од ЈИ (5 м/с)
налети до 12 м/с

Прогноза за 14 дена

Не
12
26
По
15
23
Вт
12
24
Ср
11
21
Че
12
22
Пе
12
22
Са
12
23
Не
9
23
По
9
25
Вт
7
26
Ср
9
20
Че
6
18
Пе
7
18
Са
7
19
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку
Астро-инфо
денес
14:52 локално време
Сонце
06:17
18:23
Месечина
15:57
00:32
Растечка месечина

Мерења во регионот

Berovo (836m)
25.7°
облачно
Ветер ЈИ 3 м/с

Sandanski (207m)
30.4°
облачно
Ветер И 3 м/с

Stip (327m)
28.4°
делумно облачно
Ветер ЈИ 10 м/с
Налетите на ветрот 17 м/с
УВ индекс
денес
3
умерен
Полен
ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме
Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар