Мои локации
Република Северна Македонија 24 септември, во 16:48
28°
90 мин. Времето
можност за слаб дожд
17:00
28
°
врнежМожност за врнежи
50 %
18:00
27
°
претежно облачноМожност за врнежи
30 %
19:00
25
°
грмежиМожност за врнежи
50 %
20:00
22
°
врнежи од дождМожност за врнежи
50 %
21:00
20
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
22:00
20
°
претежно облачно
40 %
23:00
20
°
претежно облачно
40 %
00:00
20
°
дожд
60 %
01:00
19
°
слаб дожд
60 %
02:00
19
°
дожд
70 %
03:00
18
°
дожд
70 %
04:00
18
°
05:00
18
°
06:00
18
°
07:00
18
°
08:00
19
°
09:00
20
°
10:00
21
°
11:00
21
°
12:00
22
°
13:00
23
°
14:00
24
°
15:00
25
°
Предупредување за опасно време Предупредување - Можни се пороен дожд, град и/или силен ветер

ВреметоРадар

Прогноза
Мапа

Попладне
28
°
врнежМожност за врнежи
50 %
Во вечер
20
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
Ноќе
18
°
грмежиМожност за врнежи
60 %
До пладне
20
°
врнежМожност за врнежи
60 %
Попладне
25
°
громМожност за врнежи
60 %
Во вечер
19
°
врнежМожност за врнежи
70 %
Ноќе
50 %
До пладне
10 %
Попладне
10 %
Во вечер
10 %
Ноќе
10 %
До пладне
10 %
Попладне
20 %
Во вечер
20 %
Ноќе
20 %
До пладне
10 %
Попладне
10 %
Во вечер
5 %
денес — гром
во текот на денот
60 % | 2-5 мм | 0-1 h
06:23 18:28
УВ индекс: 4
навечер / ноќе
80 % | 10-20 мм | 4 h
слаб ветер од СЗ (3 м/с)

Прогноза за 14 дена

Не
19
28
По
18
25
Вт
14
27
Ср
13
26
Че
13
27
Пе
12
27
Са
11
27
Не
15
28
По
15
29
Вт
14
32
Ср
16
26
Че
13
24
Пе
13
25
Са
13
25
Макс (°C)
Мин (°C)
повеќепомалку
Астро-инфо
денес
16:48 локално време
Сонце
06:23
18:28
Месечина
16:04
00:36
Растечка месечина
УВ индекс
денес
4
умерен
Полен
ретко

Квалитет на воздухот

веднаш Добро

ВетерРадар

Предупредувања од невреме
Република Северна Македонија

ТемператураРадар

ДождРадар