Карактеристики на апликација Времето & Радар

Времето & Радар нуди многу опции. Бидете добро подготвени за сегашно, како и за идно време.
Најдобрата прогноза

Часовна и 14-дневни прогноза.

Анимација на очекуваното движење на облаци и врнежи

Облаци, дожд и грмежи во реално време

вести за времето

Тековни вести и новости

Предупредување на опасни временски појави

Предупредувања за невреме и/или опасно време во Европа

Здравје и виталност

Изгледи за полен и здравствени совети.

Услови за скијање

Висина на снегот за бројните ски-центри во Европа

Мислења